cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podnapisi na TV

clock-img

12.07.2014, 16:03

clock-img

biga

pencil-img

838

Zanima me naslednje: kupili smo LED TV Philips, na katerem lahko gledam filme, ko priklopim USB ključek oz. trdi disk. Ko kliknem sub na daljincu, se vključijo podnapisi, vendar opažam, da manjkajo šumniki, pa tudi besede niso cele, skratka cela zbrka. Če bi bili podnapisi ali ne. Ali se da to kako popravit? Ko pogledam film na računalniku, so normalni prevodi. ravno zato sem kupila novo TV, da lahko spremljam filme, da jih ne gledam prek računalnika. Moja sestra mora zraven priklopit računalnik, da ima na TV podnapise, ker ima starejšo verzijo TV. Ampak zakaj na novi ne štimajo podnapisi? Kdo ve? Končnice pri datoteki filma in podnapisov se ujemata. hvala za pomoč.

clock-img

12.07.2014, 17:51

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kateri model philipsa?

drugače pa:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=32PFL6626H/12&dct=QAC&faqview=1&mid=Link_FAQs&refnr=0089368&scy=EE&slg=ENG&view=aa12_view_partial.html

vse je odvisno kateri charset maš nastavljen imo, če maš Latin1 (iso-8859-1), zna bit problem ker ne podpira šumnikov..
malo o tem:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Kodiranje_%C5%A1umnikov

clock-img

12.07.2014, 20:45

clock-img

biga

pencil-img

838

Imamo model Philips 32PHH4309/88 LED TV in seveda sem ob nakupu vprašala prodajalca, če podpira podnapise s končnicami sub, srt itd. To velja, nisem pa vedela, kako je s šumniki. Kako pa lahko preverim tole glede šumnikov oz. kodiranja, kateri charset imam nastavljen? Lahko kako nastavimo to možnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem