cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podarim stediril-m

clock-img

09.01.2009, 10:54

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Ostale so mi 4 škatle kt Stediril-m. Rok trajanja 3x do 04 2009 in 1x do 02 2011. Če katera želi, jnih lahko tudi pošljem. Sporočite na zs.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.1.2009 15:02:43 >

clock-img

09.01.2009, 12:29

clock-img

giotti

pencil-img

1675

uf, tule se res po mojem mnenju izogibamo takim tabletkam na kilometre user posted image

Čeprav je pa res, da kakšne, ki čakajo na operacijo pregrade, pa mogoče rabijo te tabletke za stanjšanje sluznice. Čeprav so itak na recept in zastonj...

No, sam en intermeco na tvoj post, imam očitno preveč časa user posted image

Upam, da to, da jih podarjaš, pomeni, da delata na user posted image  

Vso srečo ti želim user posted image

clock-img

09.01.2009, 16:29

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Oddano. Saj vem, sem malo zgrešila. Sem potem pogruntala, kam in kako. user posted image

Nam je že ratalo, smo v finišu. user posted image

clock-img

10.01.2009, 19:52

clock-img

čaki

pencil-img

1009

Ostale so mi 4 škatle kt Stediril-m

meni sta ustali 2 skatlici tablet, preden sem šla po mireno. in mi je ni hotla dati, šele po 2 mesecih, ko sem tabletke pozobala...
fora je, mio je rekla, da je treba vse najprej pojest, potem pa nadaljevat s čimerkoli žeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem