cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca

clock-img

28.07.2007, 06:55

clock-img

marjeticacom

pencil-img

4

Pozdravljeni,

zanima me ali je potrebno k vlogi za podaljšanje porodniške, poleg zdravniške dokumentacije, priložiti tudi potrdilo delodajalca? Konkretno me zanima za CSD VIČ-RUDNIK, namreč po tel. dobim enkrat info, da je potrebno, drugič da ne in da upoštevajo staro potrdilo, oddano pred nastopom porodniške. Prosim, če mi javi kdo, ki je v zadnjem času vlagal vlogo za podaljšanje iz navedenega CSD.

Hvala in lep dan.

clock-img

28.07.2007, 08:42

clock-img

moci

pencil-img

5572

jaz sem potrebovala samo izvide, nič drugega

clock-img

28.07.2007, 08:44

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Mi tud nismo, samo zdr. dokumentacijo.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

28.07.2007, 09:40

clock-img

moci

pencil-img

5572

a so tudi vam rekli, da lahko vlogo oddate največ 30 dni pred iztekom porodniške? jaz sem jo hotela zdaj, ker imam vse izvide, pa je 14 dni prekmalu. in zdaj bom počakala, pa še 1x iste izvide dala. kar nekiuser posted image

clock-img

28.07.2007, 14:25

clock-img

marjeticacom

pencil-img

4

Moci, Kalina hvala.
Sta vidve oddajali pred kratkim dokumentacijo na CSD VIČ-RUDNIK ali kateri drugi CSD? Še čakata na odgovor ali sta že prejeli +/- odločbi?
Moci, meni so na tem CSD dejali, da lahko vložim dokumentacijo največ 30 dni pred iztekom, kar se približuje, zato jo bom oddala takrat, imam pa že zbrano zdravniško dokumentacijo in napisano vlogo, potrdila delodajalca pa ne.

clock-img

04.08.2007, 22:41

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Vlogo sem oddala na CSD Vič Rudnik in sem izvidom morala predložiti tudi potrdilo delodajalca. Oddala pa sem jo aprila ali pa maja letos.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem