cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poceni varianta

clock-img

26.04.2008, 16:30

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

radi bi šli na morje lahko nekam na hrvaško v hotel. Ampak največji problem je da letos zidamo in da pri nas pridejo v poštev poceni variante.Ali ima kdo kako lepo izkušnjo.Imamo dva otroka 7 in 10 let.
Kaj predlagate.user posted image

clock-img

26.04.2008, 16:40

clock-img

jagodica

pencil-img

21

Mi smo se tudi letos odločili za cenejšo varianto,ker obnavljamo hišo in za dražje počitnice ni denarja.Problem smo rešili z rezervacijo aranžmaja preko spleta.Gremo v Poreč za 7 dni,app-**** za 4 osebe ,cena 278€.Nam se zdi to zelo ugodno.Poišči si svojo varianto,hotel,app... na www.portal-croatia.com
Rezerviraš,plačaš akontacijo,razliko, ob prihodu na destinacijo.Dobiš vaucher in vse potrebne informacije.
Pa lep izbor.

clock-img

01.05.2008, 14:57

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

a mogoče veste a ma katera agencija počitnice na obroke.Hvala

clock-img

01.05.2008, 16:18

clock-img

Eillish

pencil-img

81

Se mi zdi, da ima Globtour na obroke (6 obrokov brez obresti), če plačaš s kartico od Petrola (ne vem, kako se ji reče).

clock-img

01.05.2008, 17:29

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

najbolje da greste last minute varianto ... dobiš lahko res zelo ugodno (mojima staršema in stricu in teti sem lani 1 teden pred odhodom našla polpenzion v hotelu na Rabacu za 125 € na osebo)

clock-img

01.05.2008, 17:42

clock-img

FORZA

pencil-img

521

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

a mogoče veste a ma katera agencija počitnice na obroke.Hvala

Relax imajo kar ugodno ponudbo malo poglej na netu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem