cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

po splavu

clock-img

13.02.2009, 13:41

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Pozdrav!

Imela sem splav v 17 tednu, pred dvema tednoma. PO njem še abrazijo in reabrazijo. Krvavela sem minimalno, nekaj dni, potem 3 dni nič, potem pa spet kri. Sklepam da zarad tega ker sem šla na dva daljša sprehoda. Potem sem sem ukinila sprehode in tisti krvavi izcedek je v treh dveh nehal, samo malo rjavega izcedka je še bilo. Včeraj potem nisem imela nič več. Prejle se mi je pa spet malo ulilo. Res ne vem a je to normalno. amoram res bolj počivat al kaj? ker doma pač počnem kar počnem običajno, pa še dva otroka imam, tako da ležim ravno ne. Drugače se počutim čist ok, nimam bolečin, nimam vročine. A mislite da je ok? Sploh ne vem več pri čem sem. Se je kateri dogajalo podobno?

clock-img

13.02.2009, 14:32

clock-img

kejti

pencil-img

189

Po mojem mnenju bi bilo dobro vseeno obiskati ginekologa. Jaz sem imela abrazijo in reabrazijo. Po reabraziji sem krvavela cca 7 dni.

clock-img

14.02.2009, 10:21

clock-img

zgubljenka

pencil-img

16

Se strinjam - jaz bi na tvojem mestu vsaj vprašala ginekologa.
Jaz sem tudi mela SS v 7. tednu in po abraziji krvavela še 7 dni, potem pa čisto nič več. So mi pa v porodnišnici takrat rekli, da če se mi krvavitev ponovi naj grem k svojemu ginekologu. Kaj pa na kontroli po SS si že bila?

clock-img

14.02.2009, 11:38

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ma kje, če ma moja g tako gužvo da pridem na vrsto šele čez en mesec, 13 marca.

clock-img

14.02.2009, 11:42

clock-img

zgubljenka

pencil-img

16

Uf! user posted image Sam tole je pa čudno. Meni so v porodnišnici rekli, da moram na pregled čez tri tedne po splavu in tudi moja ginekologinja me je tako naročila brez problema. Me je vrinila na dan točno čez tri tedne. Kaj pa da bi šla samoplačniško na pregled? Če imaš to možnost - predvsem finančno seveda?

clock-img

14.02.2009, 11:43

clock-img

Anonimen

Pa pojdi k dežurnemu v P.

clock-img

24.02.2009, 14:50

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Jaz bi na tvojem mestu šla na urgenco.
Pol te bodo pa orng pregledali in boš zihr na jasnem. Tko to je v naši državiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem