škorpijonček, na tak način, kot ti razmišljaš, lahko verjetno najhitreje preboliš vso stvar.
Ampak, ljudje smo nabiti tudi s čustvi, nosečnice še toliko bolj, saj tudi hormoni naredijo svoje. Vsaka ženska, ki nikoli ni imela kake slabe izkušnje z , z dnem, ko zagleda magični , začne verjetno ustvarjati tudi svoje sanje. Sama sem bila prepričana, da je v meni začelo rasti novo življenje. Moje misli so bile 24ur na dan zaposlene z najinim še ne rojenim otrokom. Začela sem pisati dnevnik, ki bi mu ga podarila, ko bi bil že toliko velik/a, da bi ga razumel/a. Vsak teden, ki sem ga dopolnila, me je mož fotografiral ... V mislih sem si že ustvarila idejo o albumu svoje nosečnosti, v katerem bi bilo 40 fotografij - vsaka od enega tedna. Moje veselje in sreča sta bila res neizmerna.
In potem te ultrazvok postavi na kruta realna tla.
Verjetno bom v naslednji nosečnosti veliko bolj skeptična, predvsem pa ne bom več zganjala svojih sanjarij, saj je nekaj vedno močnejše od nas, nekaj, na kar mi ne moremo vplivati. Vse, kar lahko narediš, je le to, da upaš na najboljše.
Ja, na nek način moraš preboleti. Mogoče res tako, kot praviš ti.