cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

po porodu obilejša M

clock-img

10.12.2007, 14:03

clock-img

Anonimen

Vem, da je že vsaka druga tema M po porodu, ampak... Sedaj imam že drugič M po porodu, ki je bil že skor 9 mesecev nazaj. Prvo sem dobila prvi teden v novembru. Prvi dan je bila čisto malo, potem pa je tri dni teklo v potoku. Pa sem si rekla, da je pač prva M po porodu, ampak tale druga ni nič boljša, celo slabše. Kri kr lije, vsake pol ure, uro si hodim menjat vložke, boli me križ, spodnji del trebuha... Takšnih M pred nosečnostjo nisem nikoli imela. Je bilo še pri kateri tako? Naj se grem pokazat k G?

clock-img

10.12.2007, 14:20

clock-img

fricka

pencil-img

751

Ne bom te potolažila: jaz sem imela zelo močne menstruacije 2 leti po porodu, potem pa so se začele umirjati. Pred porodom pa sem jih imela samo 1 dan!

clock-img

10.12.2007, 18:03

clock-img

jessy@

pencil-img

67

Tudi jaz imam te težave: prej skoraj nič, zdaj pa lije v potokih, traja tud do 6 dni?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo kmal boljše. Sem slišala, da je po porodu ponavadi M manj boleča, da se umirijo trebušni krči,... pri men je pa ravno obratno! Prej nič, zdaj pa, ......
lp

clock-img

10.12.2007, 19:58

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Jaz sem dojila dobrih 10 mesecev, prvo menstruacijo sem dobila čez 1 mesec in sem mislila, da bom izkrvavela. Nobeni vložki niso pomagali, tako da sem nosila pamperske od tamalega (pa se ne zafrkavam, resno). Tudi drugi mesec ni bilo nič bolje.

Nato sem si dala vstavit Mireno in sedaj sem skoraj brez. Ne vem, kako bo, ko bom dala Mireno ven.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem