cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

po porodu- vnetje!?

clock-img

03.09.2007, 15:52

clock-img

natalija

pencil-img

73

Pozdravljene

Imam težavo, ki me pošteno skrbi.
Sem 2 meseca po porodu. Čišča je trajala 8 tednov oz. še kar ji ni videti konca. Pred enim tednom sem imela poporodni pregled. G. mi je naredila ultrazvok, ker ji je bilo sumljivo, da se še kar poceja rahla rjava sluz. Vzela je še bris in mi dala Borax globule. Od pregleda naprej me boli, kot, da bom vsak čas dobila menstro. Prej sem bila brez vsakih bolečin. Zdaj pa res ne vem, kaj je to. G. mi ni nič rekla, da je kar koli narobe, samo, da se še ni ščistlo. Mene pa skrbi, da ni kakšno hujše vnetje s posledicami. Rada bi imela še kakšno malo pikico. Ima katera izkušnje z slabo počiščeno maternico?
P.S. imela sem carski rez, kako je z odstranitvijo posteljice?

clock-img

03.09.2007, 18:26

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Sama sem pri 6 tednih še vedno krvavela, z UZ mi je pogledala maternico in rekla da je košček ostal v maternici in mi dala ene tablete (se ne spomnem katere) in da če to ne bo ščistilo bom šla na čiščenje, sicer se vse ni izločilo ampak ni komplicirala in rekla da se bo pri prvi menstruaciji vse izločilo. To je bilo to, danes je vse ok. je pa res da sem prvo menstro po porodu dobila pri 3 mescih starosti otroka. Sem pa kr vesela da mi ni bilo treba na čiščenje.

Jaz pravim da zaupaj G. on že ve kako in kaj. Pa pomiri se, sej kr tako pa tud ne prede do vnetja. Mogoče je tud teb kakšen košček ostal noter. Ja pa še to, tud men se je po tistih tabletah (sej sploh ne vem če so ble tablete, mogoč je blo neki za vdihvat skoz nosuser posted image )maternica bol krčla in sem občutila take bolečine kot pri menstri. Po moje je to dobr, da maternica izstisne še tiste koščke ki so ostali.

Drugič pa le vpraši kaj in kako je. Jaz sem ji takrat kup vprašanj natrosla, da ni folgala odgovarjat user posted image user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

04.09.2007, 11:39

clock-img

natalija

pencil-img

73

Puncica, najlepša hvala!

Fino je prebrat, da je nekdo imel podobno težavo in da je zdaj vse v redu.

Vem, da so to vprašanja, ki bi jih morala postavit G.. Ampak meni se vedno zgodi, da v ordinaciji "zmrznem". user posted image
In ko stopim čez vrata, se pojavi tisoč in eno vprašanje. Pa še vedno se jim nekam mudi.

Počutim pa se že dosti boljše.
Aja, pa pri drugem bom že malo bolj vedela kako pa kaj, ne?

Hvala in lep dan

clock-img

04.09.2007, 12:01

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Sej če si dobila tablete potem imaš verjetno v kratkem spet pregled pa takrat podrobno vprašaj, se prav priprav ali si pa na listek napiš vprašanja če boš zamrznlauser posted image Pa čim manj problemov ti želim.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem