cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

po dolgem času spet berem

clock-img

22.12.2007, 23:02

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Zanimajo me naslovi knjig, ki ste jih prebrale in so vas dobesedno potegnile not. Bi pa brala kako po resničnem dogodku, življenju, kaki bolezni. Predvsem po bolezni. Zdej berem od mimeŠ Mavrica v konzervi. Nekaj takega je naslov. Gospa opisuje kako je zbolela za rakom, kako se je lotila bolezni, zraven pa opisuje od poklica,družine, mah vse. Super knjiga. Berem jo tako, kot bi gledala film. Sovražim knjige, ki so suhoparne. Ta mi je res dobra. Še kako tako bi.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

22.12.2007, 23:04

clock-img

Anonimen

Belo Masajko si brala?

clock-img

22.12.2007, 23:10

clock-img

malecka

pencil-img

1665

To Belo Masajko pa velik knjigojedov hvali, o čem pa gre? Na kratko.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

22.12.2007, 23:11

clock-img

Anonimen

Nemki,ki je šla na izlet v Afriko, se poročila z Masajem, dobila otroka, živela med Masaji in se vrnila v Evropo. So pa ene tri knjige.

clock-img

23.12.2007, 00:31

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Preberi Tek za Zmajem. Ful dober roman, js sem jo prebrala v treh dneh pa ma čez 400 strani. Enostavno nisem mogla stran, no pol se je enako zgodilo še z mojo mamo user posted image Je po resničnih dogodkih.

clock-img

23.12.2007, 08:32

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mogoče še:
- Ne gre samo za kolo - Lance Armstron
- prva oseba množine - Cameron West - zgodba o tipu, ki je imel več osebnosti

lp

clock-img

23.12.2007, 08:45

clock-img

gala

pencil-img

301

Še ena slovenska ''po resnični zgodbi'' - Poletje je dalo na glavo klobuk (V in A. Perko) - zgodba o možu, ki je pijanec in ženi, ki skupaj prebrodita alkoholizem - jaz jo kar nisem mogla odložiti. Zraven so zapiski njunega terapevta (Ruglja) o njunem napredku skozi čas. Ko bereš, te kar pretrese...

clock-img

23.12.2007, 09:03

clock-img

Nikoletka

pencil-img

36

Puščavska roža, jo toplo priporočam in je resnična zgodba o deklici iz Afrike. Pozdravček

clock-img

23.12.2007, 13:50

clock-img

jajula

pencil-img

1191

moja zadnja je od kureishija buda iz predmestja, super knjiga.

clock-img

23.12.2007, 22:50

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Ja men je ta, ki jo berem res svetovna. MimaŠ: Mavrica v pločevinki
Če ima katera čas naj jo prebere. Kr požiraš vrstice, kr naenkrat je okol ene 50 strani. Hvala za nasvete. Me pa zanimajo take o narkomanih, raku, alkoholu... kako so ljudje vse skupaj prestali, ker ta ko jo berem opisuje tako kot bi gledal film, od tega kdo je mel rojstni dan, do dopusta,... superca.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

24.12.2007, 16:19

clock-img

riders

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Ja men je ta, ki jo berem res svetovna. MimaŠ: Mavrica v pločevinki

Ne vem, če veš - MimaŠ je (mislim, da lani) žal umrla. Je bila pa moderatorka enega foruma o raku na MON-u. Tudi jaz sem prebrala njeno knjigo.

clock-img

24.12.2007, 16:38

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Izza tančice od nevemkakojijeime Bin Ladin user posted image

clock-img

21.01.2008, 10:25

clock-img

labodka

pencil-img

7

Priporočam:
Imenovali so jo dvoje src (1. in 2. del)
Izgubljena vrtnica
Vse, kar sem moral vedeti sem se naučil v vrtcu
...

clock-img

21.01.2008, 14:51

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Ce so ti vsec kriminalke lahko zacnes kar po vrsti s knjigami, katerih avtor je Henning Mankell. Ekola: Psi iz Rige, Peta zenska, Korak nazaj, Bela levinja, Na napacni sledi, Pozarni zid.

Pa se nekaj iz njegove zbirke:
http://www.felix.si/index.php?str=isci&tip=artik&fkaj=Henning+Mankell&+I%9A%E8i+=+I%9A%E8i+

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

21.01.2008, 20:16

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Zdaj nevem če je to točen naslov, vendar je ta baje zelo dobra tudi po resničnih dogodkih
- Živa zažgana (opozarjam nevem če je točen naslovuser posted image ) ... se pa gre o punci ki so jo živo zažgali (kar že naslov pove) vendar je preživela in zdaj opisuje svoje življenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem