cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poškodovana kuhinja

clock-img

21.05.2007, 10:07

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Pri enem gospodu sva naročila kuhinjo, brez računa kar na črno.
Sedaj nam jo je zmontiral (delno)
In ko sem jo čistila sem na kar pecejšnjih mesti videla poškodovane (spraskane) dele elementov. Vidi se samo od znotraj. Moj pravi naj se ne sekiram s tem, ampak meni se n zdi normalno, da so novi elementi tako poškodovani.

Kaj bi ve naredile v mojem primeru?

clock-img

21.05.2007, 11:35

clock-img

fricka

pencil-img

751

Pri plačilu na črno je to tvoj riziko in samo odraz "dobre volje" gospoda, da to popravi. Sklicevat se tako ne moreš na nič.

clock-img

21.05.2007, 12:04

clock-img

mika

pencil-img

6485

definitivno ga moraš na to opozorit. kljub temu, da ste se dogovorili 'na črno', mu lahko zagroziš s prijavo, če si ne bo dal dopovedat.

tudi moja prijateljica in njen fant sta naročila kuhinjo na črno, pa je tip zamujal 2meseca. fant mu je zagrozil z inšpekcijo in je kuhinja bila takoj gotova, s tem da sta pol plačala ceno z računom.

upam, da mu nisi že vsega plačala. mogoče je naredil kuhinjo iz odpadnega materiala. tega si pa ne smeš dovolit.

clock-img

21.05.2007, 22:51

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Nismo vse plačali, še polovico smo mu dolžni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem