cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poškodba?

clock-img

18.02.2008, 20:42

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz sem en štor, sploh ne vem kam sem se udarla, pa ne kdaj, vem samo to da od kar sem prišla ob 17h iz sprehoda s tamalim ne morem več stopit na nogo.

Boli me cela desna noga od kolena navzdol. Najbolj koleno. Ni oteklo, ne modro, nič se ne v vidi da bi šlo za poškodbo , sam jaz ne morem hodit, pa ne stopit na nogo.user posted image user posted image

In kaj naj zdej? Probam z mrzlimi obkladki? Boli za znoret, naj grem na urgenco? In kaj naj jim tam rečem, le nič ne vem kdaj sem se poškodovala pa ne kako?user posted image user posted image user posted image

Sem jezna, ker sem res en velik štor.user posted image  

clock-img

18.02.2008, 20:59

clock-img

Anonimen

Le pojdi k zdravniku, še danes, če so bolečine tako hude. Če ne gre za poškodbo, boš vsaj vedela, kako ublažiti stanje v nogi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem