cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

počitnice v turčiji

clock-img

03.06.2014, 09:04

clock-img

mirabela

pencil-img

242

ojla vsem,
konec junija odhajamo prvič na počitnice v Turčijo (Alanya). Izkušnje ? Koliko garderobe vzeti? Brisače ja ali ne?

pa hvalaaaa user posted image

clock-img

20.06.2014, 22:44

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Za brisace najboljse da precekiras spletno stran hotela ali jih kontaktiras. Taki obmorski hoteli imajo obicajno brezplacno izposojo brisac za plazo, ki jih sam po potrebi menjas. Mi smo bili zadnjic tam dol, ne v tem mestu in smo imeli izposojo brisac.

Za obleci, niti ne prevec, dol bo vrooooce. Spet precekiraj, ce ste seveda v hotelu, ce imajo kaksen tematski vecer, mi smo recimo imeli crno bel vecer v restavraciji.

Svetujem pa neko obuvalo za udobno hodit po mivki na plazi, ta bo po vsej verjetnosti tako vroca, da ne mores hodit bos.

Pa ce boste kaj kupovali po trgovinah, trznicah, .. cene se nizaaaa v nizino, da ne boste prvo ceno slucajno vzeli.

In lep dopust vam zelim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem