cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

počitnice na obali malo drugače

clock-img

11.02.2006, 15:04

clock-img

aljuška

pencil-img

522

Za vse tiste, ki bi rade prišle z vašimi nadebudneži na Obalo, ampak nočete se gužvati v hotelih oz. v prenatrpanem Portorožu.. prilagajam spletno stran, kjer si lahko ogledate čudovite apartmaje 7 km od Obale ( Dekani ), z veliko zelenja in veliko živalic ( konji, mucke, psički..user posted image user posted image user posted image user posted image  in še druge, seveda + otroško igrišče + terasa + viseča mreža). Super je, za majhne in malo večje družinice. ko sem jaz odprla to stran sem mislila, da je kje na Gorenjskemuser posted image user posted image  ker tu na Obali mi ni poznan tak lep prostoruser posted image
http://www.na-brdi.com

Lp,
Alja

clock-img

11.02.2006, 18:50

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Zelo lušno, ampak malo predrago (vsaj zame user posted image )....prek službe mamo dosti ceneje, res pa je da nimamo tako lepo. Bomo pa sigurno šli enkrat. user posted image

Hvala za informacijo!!!

clock-img

11.02.2006, 19:08

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Tam se da kaj dobrega pojesti, govorim iz lastnih izkušenj, drugače pa se mi lokacija ne zdi primerna za nek dopust. Se mi na ljubi poleti vozakati 7 km ali pa še malo več do morja, pa še to prideš v blatni Ankaran.

Seveda pa je za kake ljubitelje podeželja lokacija kot nalašč. Drugače ima lokacija to prednost, da lahko po dobri hrani še prespiš, kar pride prav ob kakih slovesnostih.

< Sporočilo je popravil primoza -- 11.2.2006 19:09:20 >

clock-img

12.02.2006, 07:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Videti je lepo, a se tudi meni zdi predrago.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem