cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

počitnice!!

clock-img

10.12.2005, 15:36

clock-img

srček klavdy

pencil-img

23

imam eno vprašanje!

ravno sem zanosila in fant(oče otroka)me vabi na počitnice za zahvalo ker mu bom rodila otroka...
zdej me pa zanima a bi vi šle????
in seveda kam????
Pravi da bi se mi zahvalil!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image a je to pametno????????

papa!!!!!
lp Klavdy

clock-img

10.12.2005, 15:41

clock-img

total

pencil-img

4453

Zahvalil,zakaj? No,mal mi je to čudno,takšen odzivuser posted image ,ja verjeten je tako srečen,da te bo kam peljal.

clock-img

10.12.2005, 15:52

clock-img

srček klavdy

pencil-img

23

ja očitno imam pač takšnga fanta ,ki me ima zelo rad!!!!!
in bi veliko več naredil zame!!!!
kam pa imsliš da bi lahko šla total?
lpuser posted image

papa!!!!!
lp Klavdy

clock-img

10.12.2005, 15:56

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz bi na tvojem mestu šla za kakšen dan v toplice,imajo tudi eno dnevni program za nosečnice,mogoče kaj takega,da se malo sprostiš in uživaš.

clock-img

10.12.2005, 17:15

clock-img

Anonimen

Zakaj pa je to vprašanje postavljeno na tem žalostnem forumu? Si se verjetno zmotila....

Jaz bi izbrala ene fajn toplice, kjer bi si privoščila jacuzzi s šampanjcem in jagodami, masaže, romantične večerje, ker tega potem več dolgo, dolgo ne bo....user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2005, 08:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Počitnice so vedno pametne in lahko greš kamorkoli!

Jaz

clock-img

12.12.2005, 08:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

nekej mi štrika...

Torej,

Jaz bi si izbrala podaljšan vikend v kakšni evropski prestolnici.

clock-img

12.12.2005, 08:32

clock-img

Anonimen

No jaz noseča že ne bi šla v toplice.
Če te ima tako rad, pa izkoristi in pojdita na Havaje user posted image

clock-img

12.12.2005, 09:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
No jaz noseča že ne bi šla v toplice.

Zdej mi je pa jasno, zakaj je tamala čist blesava na vodo... ker sem bila jaz kot nosečnica stalno v vodi - najprej poletje, potem pa še vso jesen iz zimo po toplicah user posted image

Ja, če hočeš mulca, ki bo vsak dan prišel iz vrtca do kože moker, ker si 269-krat umiva roke, pa pere umazane slinčke, briše mize... potem definitivno v toplice...

clock-img

12.12.2005, 10:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kakšen vikend paket ob morju.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

12.12.2005, 14:08

clock-img

srček klavdy

pencil-img

23

ful se strinjam s blacky ker pomojem pol ko bo user posted image res nava šla nikamor!!!!mi je rekla mama da ko maš majhe ne morš res nikamr tko de bom izkoristila in sem se že odločila de ne grem na havaje ampak na sri lanko!Sva mislna jet že prej ampak je bil cunami pani blo fajn zdej pa ni panike!!!!!
se mogoče boste rekl de pretiravam sam mi j dalo mislt to od blacky ker pol lohka pozabim ene par (3-4)let sigurno!!!!!!!

papa!!!!!
lp Klavdy

clock-img

12.12.2005, 14:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: srček klavdy

ful se strinjam s blacky ker pomojem pol ko bo user posted image res nava šla nikamor!!!!mi je rekla mama da ko maš majhe ne morš res nikamr...

Zakaj že?

clock-img

12.12.2005, 14:46

clock-img

srček klavdy

pencil-img

23

viv ker je rekla de dolgo dlolgo tega ne bo pol več!!!!!

papa!!!!!
lp Klavdy

clock-img

12.12.2005, 16:46

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: srček klavdy
ful se strinjam s blacky ker pomojem pol ko bo user posted image res nava šla nikamor!!!!mi je rekla mama da ko maš majhe ne morš res nikamr tko de bom izkoristila

Ja, kar verjemi mami, življenja kot ga poznaš zdaj je potem nepreklicno konec. Cunami ni nič v primerjavi z malimi otroci.user posted image

clock-img

12.12.2005, 20:21

clock-img

dory

pencil-img

8852

hm...v zahvalo,ker mu bos rodila otroka te bo peljal na dopust...pameten fant...saj bo potem,ko bos rodila konec z vsem...ne bos mogla vec  nikamor it, 24/7 bo treba bit za plenicam in flasami, mja se za sexat ne bo vec cajt...pa si res tega zelita?

in za zahvalo...no ce se zaveda kako je otroka rodit, pol je minimalno da te pelje najmanj na karibe...in to ne za manj kot dva tedna...le pazi se vode...ker lahko skoduje otroku user posted image

clock-img

15.12.2005, 10:16

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Jaz ne bi šla v toplice, raje bi šla kot Viv pravi, v kakšno Evropsko prestolnico, ali pa kam na sneg .....

Toplice so OK, če paziš da ni voda prevroča- preverjeno, začela sem krvaveti, ko sem se namakala v tistih vročih kotlih!!!!!!!!user posted image No, končalo se je k sreči dobro.

clock-img

15.12.2005, 10:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ste face!!! pa sej maš klavdy do septembra čas, da se fajn zgonta!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem