cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plevel

clock-img

17.06.2010, 16:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Se ga da kako uničit, da ne uničim še cipres in traveuser posted image . Najhuje je s slakom, ostali plevel sem nekak že uničila. 

clock-img

17.06.2010, 16:15

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

kosit minimalno 1x na teden.
ker trava se oprasuje po parih dneh, plevel pa po 1em tednu.
priblizno.

totalno laicno sem to napisala. ampak drzi. in ce kosis 1x na teden plevel "izumre"...

naj bi, nouser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

17.06.2010, 16:21

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

meni ga prinesi, za smoothije user posted image

clock-img

17.06.2010, 16:21

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

kosit minimalno 1x na teden.
ker trava se oprasuje po parih dneh, plevel pa po 1em tednu.
priblizno.

totalno laicno sem to napisala. ampak drzi. in ce kosis 1x na teden plevel "izumre"...

naj bi, nouser posted image

Žal ne drži za slak. Kosim na 1 teden, redko na 10 dni, pa slak kar raste in raste. Za ostali plevel pa res držiuser posted image

se mi zdi, ad slak izpulim ali pokosim in zraste zraven še vsaj 1 ali 2 novauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.6.2010 16:22:26 >

clock-img

18.06.2010, 11:34

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Če ima kdo v vaši žlahti ali med prijatelji tisti izpit za varno ravnanje s škropivi in raznimi strupi, ga prosi naj ti iz kmečke zadruge (trgovine) prinese pripravek, ki se imenuje Starane2 ali pa boomefekt. Potem pa to nalij v eno posodo in s čopičem ali pršilko pomaži ali pošpricaj slake. Potem pa pusti, da se posuši, ker ti pripravki delujejo tako, da snov vsrkajo čez liste in potem posledično propadejo, se posušijo. Tako sem jaz v vrtu uničila ves slak, pa ga ni bilo malo.
Je pa še ena stvar; če boš delala z Boomefektom, pazi, da ne pošpricaš oz. ne namažeš še kake druge rastline, ker se bo tudi tista posušila. Če pa boš delala z Starane2, pa ni takega problema, s tem pripravkom lahko škropiš tudi travo, če je v njej kaj plevela, ker to je strup za širokolistni plevel. Plevel uniči, trave pa ne.
Upam, da sem ti kaj pomagala in srečno.

LP

clock-img

18.06.2010, 11:39

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

pa sj...konc koncev....slak je lep...se posebno, ko cvetiuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

18.06.2010, 11:41

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Anja hvala za tole info. Samo nobenga ne poznam oz nima tega izpita. A brez tega pa mi ne prodajouser posted image

clock-img

18.06.2010, 18:32

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Ne brez izpita na žalost ne. Ah dej no kakšen sosed, žlahta, prijatelj.... bi se pa že našel no. Pri nas ima to skoraj v vsaki bajti kdo.

LP

clock-img

25.06.2010, 06:40

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem boomefekt dobila  brez problemov pa nimam n obenega izpitauser posted image

clock-img

30.06.2010, 12:34

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: fusia

Jaz sem boomefekt dobila  brez problemov pa nimam n obenega izpitauser posted image

tudi jaz..

clock-img

30.06.2010, 21:17

clock-img

Eko Vila

pencil-img

214

Prosim bodite pazljive s "strupki". V tem tednu smo imeli že en primer pomora čmrljev, zaradi neprimerne uporabe FFP, kazni pa so kar visoke. Drugače pa pomaga redna košnja, lahko ga tudi pustiš, da malo zraste in ga populiš. Je pa slak precej trdoživ in bo hitro ponovno odgnal.

Srečni trenutki štejejo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem