cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pletenje

clock-img

01.10.2004, 18:56

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Ali morda katera rada PLETE? Ste že spletle kaj za svojega malčka ali malčico?
Moram se pohvaliti, da sem že dva puloverčka in eno jopico.:bravo::bravo::bravo:
Imate kakšne zanimive ideje, nasvete, literuro, linke ...?

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

01.10.2004, 20:12

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Tudi jaz bi rada znala vendar mamo srečo da našem :duda:plete babica so mi pa pletene stvari všeč in mislim da se tudi naši pikci kar dobro počutijo v njih.:sloncek:;)LUŠKAN TA TVOJ PIKEC:rozica:

clock-img

01.10.2004, 21:17

clock-img

malika

pencil-img

3199

Joj po petih letih sem se spravila plest. Zdaj ravno delam eno jopico, pa ne vem kako bo potem po šivih zgledalo:ups: .je pa luštno to delo, sploh za malčke, ker tako hitro končaš:)-

Lp

clock-img

01.10.2004, 22:15

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

Jest se vec kot sala (za okoli vratu) nisem nikoli lotila :)- je ze prevec zakompliceran, mi je pa lusten..sicerr pa ze dooollllggg nisem nic strikala:(

clock-img

01.10.2004, 22:18

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Jaz ful rada pletem in sivam, sam zdaj imam bolj malo časa. Rada pletem copatke, nogavice in jopčke za male.
Toda moja tašča plete še raje in ima veliko časa, torej, ne pridem zraven... :((

Lp

clock-img

02.10.2004, 00:28

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pri nas so že bodoče babice in prababice toliko napletle (jopice, dekice, copatke...), da meni ni treba;). Resnici na ljubo-žal ne znam, pa me tudi nekako ne vleče:ups::ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem