cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plačilo preko potnega naloga-kako?

clock-img

05.02.2009, 21:37

clock-img

muška

pencil-img

3223

Evo to me zanima, kako izvedem plačilo preko potnega naloga.
Kaj mora pisati na potnem nalogu? Je znesek omejen?

clock-img

05.02.2009, 22:56

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

fiktivno izplačilo misliš?

izmisliš si neko sl. pot, naračunaš kilometre, dnevnico in to je to user posted image

hja, znesek pa ni omejen

ampak zaradi davkarije je fajn, če imaš vsaj kakšno dokazilo (račun), da je bila sl. pot res opravljena user posted image

clock-img

06.02.2009, 07:10

clock-img

muška

pencil-img

3223

ja, enemu moram nekaj plačat, preko študenta ne gre, ker nikjer ne dobi napotnice, pa sem slišala, da se lahko izplača preko potnega naloga. Prevoze imam registrirane, računov pa res ne. Hmm, kakšne račune pa bi potrebovala?

clock-img

06.02.2009, 07:30

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Mislim, da je najvišja še neobdavčena 0,37€/km, drugače pa je znesek neomejen.

lp, mojca

clock-img

06.02.2009, 09:22

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: muška

ja, enemu moram nekaj plačat, preko študenta ne gre, ker nikjer ne dobi napotnice, pa sem slišala, da se lahko izplača preko potnega naloga. Prevoze imam registrirane, računov pa res ne. Hmm, kakšne račune pa bi potrebovala?

izplača se že lahko, to je res... samo, če te davkarija dobi, pa ne bo glih najbolj fajn user posted image
dokazilo so računi: npr. spanje v hotelu, prehranjevanje v restavraciji, kakšna cestnina (npr. Italija, Hrvaška), pijača v kakšnem kafiču user posted image

clock-img

06.02.2009, 09:52

clock-img

muška

pencil-img

3223

aja, kaj pa ko mi delamo krajše relacije , recimo 20 km dnevno v eno smer itd. Tu pa ne rabim računa ne? napišem na potni nalog ime osebe, ki je vozila in je to to?

clock-img

06.02.2009, 09:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ja user posted image

pa itak moraš na kratko opisat čemu je bila potrebna sl. pot (npr. obisk poslovnega partneja ****, servis pri YX stranki, predaja poslovne dokumentacije rač.servisu, oddaja poštnih pošiljk, nabava pisarniškega materiala, ...) user posted image

clock-img

06.02.2009, 10:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

Aha, hvala!

clock-img

19.12.2017, 13:04

clock-img

Iwaa

pencil-img

28

Sicer res že kar precej stara tema, ampak me zanima, če pozna še kdo katero podjetje, ki nudi, da se potni nalogi vpisujejo preko spleta v aplikacija. Nekaj podobnega kot imajo to urejeno pri Špici - http://www.spica.si/resitve/registracija-delovnega-casa/potni-nalogi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem