cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plačilo prehrane v vrtcu

clock-img

30.09.2011, 22:17

clock-img

RdecaLicka

pencil-img

1

Letos seveda nismo dobili vrtca, sva pa z možem gledala zasebne vrtce, vendar so tudi te polni oz. imajo nedostopno ceno. Zanima me glede plačila vrtca. Mi smo razporejeni v 4. razred ( tako sva izračunala po online kalkulatorju ). Tam je cena za program ( iz glave ) npr. 120 eur. Koliko me bo potem še prišla prehrana ?

Al je v teh 120 eur že vključena prehrana ali kako ?

Čist sem zmedena že od teh razredov in številk.

clock-img

30.09.2011, 22:40

clock-img

katy83

pencil-img

6488

to je cena s prehrano vred...tvoj dodatni strošek so plenice, robčki, kremica (pa še to odvisno od vrtca do vrtca)

clock-img

01.10.2011, 08:35

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Pri nas so tudi plenice vštete v ceno.

clock-img

01.10.2011, 20:07

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

v Velenju je VSE vsteto v ceno; moramo samo skrbeti, da ima dete dva kompleta rezervnih oblacil vedno tam user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

01.10.2011, 21:18

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

IZVIRNO SPOROČILO: RdecaLicka

Letos seveda nismo dobili vrtca, sva pa z možem gledala zasebne vrtce, vendar so tudi te polni oz. imajo nedostopno ceno. Zanima me glede plačila vrtca. Mi smo razporejeni v 4. razred ( tako sva izračunala po online kalkulatorju ). Tam je cena za program ( iz glave ) npr. 120 eur. Koliko me bo potem še prišla prehrana ?

4 razred za katero starostno skupino?user posted image Ker je razlika jasli ali že večji, starejši od 3 let.

clock-img

01.10.2011, 22:04

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka

IZVIRNO SPOROČILO: RdecaLicka

4 razred za katero starostno skupino?user posted image Ker je razlika jasli ali že večji, starejši od 3 let.

pa saj to ni pomembno pri njenem vprašanju...vseeno katera starostna skupina, hrana je vključena v ceno.
120€ pa je napisala, da je cifra iz glaveuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem