cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pirovac, srima...

clock-img

07.05.2012, 20:13

clock-img

čaki

pencil-img

1009

pozna katera te kraje?
plaža? so slučajno sardelce na plaži??? ( to mislim eden zraven druzga z brisačo)'

clock-img

07.05.2012, 20:19

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Meni je Pirovac zakon, sam sardelca si pa povsod, če si tam v strogi sezoni, pa če hočeš bit v bolj obljudenem kraju...Priporočam ga, sploh okol Lolić plaže nastanitve ,ker je ogromno sence...na plaži kamenčki (ne tisti drobni, mal večji), skratka za otroke super.

clock-img

07.05.2012, 20:23

clock-img

čaki

pencil-img

1009

nimam možnosti ne prej, ne pol. pa tud nebi bla sardelca...
rada bi šla v eno vas v MIR in ne gužve, pa nč ne najdem....

clock-img

07.05.2012, 20:27

clock-img

čaki

pencil-img

1009

sm pogledala lolić plaže...o marija, kaka gužva..user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2012, 20:51

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Mi smo bili lani v Pirovcu, konec junija, v naselju Miran. ČUDOVITO! Nismo bili sardelce, tam naprej na uni plaži so pa bli ja... Nam je blo super fajn user posted image

clock-img

08.05.2012, 17:56

clock-img

čaki

pencil-img

1009

sem zdele iskala, ampak vidim da je tam kamp in hotel. app pa nism nč našlauser posted image

clock-img

08.05.2012, 18:56

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

sem zdele iskala, ampak vidim da je tam kamp in hotel. app pa nism nč našlauser posted image

So so, k hotelu pašejo - vile Miran: http://www.adriatica.net/accommodation-details_slo.htm?accCode=ANET-TN-8113&catalog=TOURIST+RESORTS

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem