cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pikice po rokicah

clock-img

08.05.2005, 23:35

clock-img

wallery

pencil-img

233

Nasi skoraj 20 mesečni Niki se po obeh rokicah pojavljajo pikice,kot nekakšnji mozoljčki(ne znam dobro opisati) eden zraven drugega včasih je koža tam običajne barve drugič pa močno rdeča običajno pa postane proti večeru ali na zraku zelo izsušena- hrapava.To se pojavlja na zunanjem delu dlani in notranjem delu podlakti tik ob zapestju,jo pa očitno srbi ker si rokice drgne ob pulover,s čim naj jo mažem,naj grem ponovno k pediatru in zahtevam napotnico za testiranje na alergijo?

clock-img

09.05.2005, 06:56

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Najboljebo, da segreste testirati za alergijo, lahkoje alergija na cvetni prah ali kaj podobnega. Mi se zvečer po umivanju namažemo z olivnimoljem, pa je precej bolje.

clock-img

09.05.2005, 07:01

clock-img

Anonimen

Naš Tibor je pozimi tudi imel nekaj podobnega, pa sem s šentjanževim oljem mazala. Sicer pa zdravniki ponavadi vsem takim podobnim pojavom rečejo atopični dermatitis. Najbrž bo kaj takega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem