cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pikice

clock-img

11.04.2005, 14:19

clock-img

masinka

pencil-img

16

Doma imam 4 tedne starega Lukca, ki ima po celem obrazu ( obe ličnici in po čelu ) take drobne pikice. Ko prične jokati in postane rdeč v glavico, so te pikice še bolj izrazite. Patronažna mi je rekla, da se mu čisti koža. Medtem, ko je pediatrinja rekla, da gre po vsej verjetnosti za alergijo na moje mleko. Kaj naj naredim ? Ali bi pomagalo, da iz moje prehrane črtam mleko in mlečne izdelke? S katero kremo naj mažem obraz?

clock-img

11.04.2005, 15:35

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Lahko da se mu čisti koža ali pa je alergičen na kakšno živilo. Probaj kakšen teden brez mleka in mlečnih izdelkov pa boš videla, če bo kaj bolje.
Veliko sreče!:)

clock-img

11.04.2005, 15:41

clock-img

asija

pencil-img

149

Tudi meni so tako govorili, ko je bila hčerka stara 3 tedne (da se čisti koža.Vendar pri treh mesecih so ugotovili, da gre za alergijo (atopijski dermatitis) Vztrajaj naj ti napiše pediatrinja napotnico, za dermatologa, ker mogoče bodo testi pozitivni. Žal pri hčerki so bili že dvakrat negativni. Dojita se čim dlje. Nama pomaga krema za ritko bebival in hladilno mazilo z olivnim oljem. Ne odlašajta predolgo ker se bodo pikice prenesle na celo telo in ga bo začelo to ful srbeti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem