cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pigmentne lise

clock-img

31.01.2008, 13:45

clock-img

tmms

pencil-img

46

Čeprav je že 2 leti po porodu 2. otroka, imam še vedno pigmenten lise po obrazu in uporabljala sem že vse možne kreme. A ima katera izkušnje glede tega?

clock-img

31.01.2008, 13:47

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Baje se ne da nič pomagat. Jaz sem jih tudi kasirala v 1. nosečnosti. Nekaj jih je zginilo, nekaj pa ostalo. Sedaj sem spet noseča in samo čakam kdaj se bodo spet začele pojavljat. Sem pa spraševala povsod naokrog če je kakšna varianta odstranitve, pa mi nihče ni nič vzpodbudnega povedal. Če kaj izveš se toplo priporočam!

_____________________________

Marcel in Zarja

clock-img

31.01.2008, 16:42

clock-img

urskas

pencil-img

683

tudi meni so se pojavili v prvi n. in sploh niso izginili in se pojavijo že ob najmanjšem sončenju.

clock-img

01.02.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

hojla!
jaz sem jih tudi pokasirala v prvi nosečnosti. sem sprobala vse mogoče kreme, ki so točno za odstranitev teh peg - a na meni nobenega učinka - niti najmanjšega.
ker imam zelo občutljivo kožo, in malce so mi zašpilali hormoni, sem postala khmkhm "malce" aknasta. sem uporabljala od loreal kozmetiko PURE ZONE - in sem se zraven aken rešila tudi pigmentnih peguser posted image user posted image .
no, pri meni je delovalo, pa ne me potem kregat, če vam ne bouser posted image

clock-img

08.02.2008, 17:24

clock-img

loveforever

pencil-img

554

sama sem pigmentne pege začela dobivati takoj po porodu. začele so se mi na rokah in swem šla k zdravniku, kmi je ugotovil da imam boelzen vitiligo, ki je za zdaj še ne ozdravljiva ne smem se spostavljati soncu. kadar je svetloba močnejša jih imam ogromno, pozimi manj!

clock-img

09.02.2008, 16:01

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Vitiligo ima tudi moj fant. Je zelo nerodno, ker ima ravno po vekah in če ga sonce opeče izgleda kot da je namazan z roza senčilom. Pa tudi po glavi ima pike, in tam potem nima pigmenta in ima bogi že pri 19ih veliko belih las, kljub temu da je temnolasec.
Je bil pa pri zdravniku zdaj in je rekel, da bi to bili lahko kakšni problemi s ščitnico, prebavo.... Pa da v nekaterih primerih se da odstranit, al pa da gre kar samo od sebe..... dostikrat pa tudi ne user posted image

clock-img

09.02.2008, 21:29

clock-img

only_me

pencil-img

392

jaz sem jih dobila zadnji mesec nosečnosti, samo so zginle kakih 14 dni po porodu. In hvala bogu da so, k sem bla res grozna. Jao, kaki fleki so to bli....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem