cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pižama

clock-img

11.12.2009, 22:10

clock-img

googica

pencil-img

784

za božička iščem super darilo za mojega deca. zanima me, če med vami, moškimi na forumu kdo ve za trgovino ali link do internetne trgovine z moškimi pižamami s kakšnimi smešnimi motivi. večinoma imajo take dolgočasne, enobarvne, črtaste,... nič posebnega. kašne starwars, al pa superman, al pa karkol tacga, bolj zabavnega bi rada našla..
se priporočam za info, lp

clock-img

11.12.2009, 22:11

clock-img

Anonimen

Motiv helo kiti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:13

clock-img

Anonimen

men pa moj dedec pa pizama .....nekak ne gre skupaj.....

ceprav ne sexamo....no go!

user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:19

clock-img

Anonimen

DRGAC pa kitika je zakon, jaaaaaaaaaaaa.....

clock-img

11.12.2009, 22:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

To si komaj čakala, ne? da dobiš eno pupo in oblačiš malo v roza cunjeuser posted image user posted image user posted image ti povem, še naveličala se boš. user posted image In ko boš prišla do faze, ko boš kupovala v drugih barvah, te bodo zasipali s temi rozikami sorodniki, ki vidijo za punčke samo roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:27

clock-img

googica

pencil-img

784

haha no lih kitti mislm da mu nebi bla všeč.. ja no, zdej je mraz, ne bo menda nag spal :D. sploh ker je treba ponoč otroka futrat, bo mel mali probleme, če bo fotra nacga gledu :)

clock-img

11.12.2009, 22:28

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 08:52

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a ni imel kik ene smešne simpson pižame? 

clock-img

12.12.2009, 08:55

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Lahko pa kupiš enobarvno in daš kam natisnit poljubno sliko spredaj na zgornji del. Lahko tudi tvojo.

clock-img

12.12.2009, 09:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

To si komaj čakala, ne? da dobiš eno pupo in oblačiš malo v roza cunjeuser posted image user posted image user posted image ti povem, še naveličala se boš. user posted image In ko boš prišla do faze, ko boš kupovala v drugih barvah, te bodo zasipali s temi rozikami sorodniki, ki vidijo za punčke samo roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si nora?????

da se jaz navelicam pinki????

never never never!!!! vem pa da imam samo par let cajta, da si dam duška, ker bo imela tamala prav fobijo pred pink, ko mal zraste!user posted image

clock-img

13.12.2009, 21:25

clock-img

muco

pencil-img

1424

Moja draga si je kupila ful dobro pižamo vBTC  A . Oranžno spredaj pa je žirafa . Ne vem,če so imeli tudi moške,jaz bi hotel spredi slončkauser posted image user posted image .Se hecam,ampak res je dobra. Problem pa je,da hočta zdej pa še hčerki isto,ampak nimajo tko majhnih.user posted image

clock-img

17.12.2009, 17:47

clock-img

googica

pencil-img

784

no,v lekleru majo neki izbire, če bo kdo isku :)
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem