cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

piškoti

clock-img

16.01.2013, 13:27

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Mene pa zanima kdaj ste ve začele otrokom dajati piškote in katere? Zelo rada je sadje, pa bi ji zraven dodala malo drobljenih piškotov - da bi dlje časa ostala sita.
Babica včasih naredi domačo skuto. Sama sem jo ohromno pojedla v mladosti. Kdaj pa domačo sluto lahko dan otroku?

Hvala vam in lep pozdrav.

clock-img

16.01.2013, 13:29

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Mislim, da so baby piškoti najboljši (tisti kot za tiramisu). user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

16.01.2013, 13:37

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Naj omenim, da bo hčerka čez par dni stara šele pol leta...

clock-img

16.01.2013, 15:38

clock-img

Krn

pencil-img

2

Jaz sem s piškotki začela po 8. mesecu. Sem jih kupila v dm-u od alnature, ker je imel sum alergije na kml in jajca, zato sem mu malo prilagajala jedilnik, prav tako sem z mlečnimi izdelki počakala do dopolnjenega 1. leta starosti.

LUKA 19.01.2011 user posted image
JOŠT 13.09.2012 user posted image

clock-img

16.01.2013, 15:55

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Ja DM ima ene fine mislim da Plasmon, se v vlažnem kar raztopijo. naša dva sta jih rada jedla tudi kar same. Se pa nekako ne spomnim kdaj sem jih prvič dala... Za zgostit pa lahko dodaš kako kašico, ki je od 4 mesecev dalje ala rižolino. Imajo v mullerju celo goro tega. Za skuto bi pa tudi jaz še počakala.

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

16.01.2013, 16:08

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja, plasmon piškoti so za prav male otroke - brez glutena in lahko jih raztopiš v steklenički za mleko, od 4. meseca naprej.

user posted image
http://www.lekarnar.com/izdelki/plasmon-keksi-za-steklenicko-brez-glutena

clock-img

16.01.2013, 16:18

clock-img

Krn

pencil-img

2

Vau ful dobr tile piškotki, nisem še vidla. Hvala.
Tudi moj jih je drugače rad jedel samostojno.

clock-img

17.01.2013, 04:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ja DM ima ene fine mislim da Plasmon, se v vlažnem kar raztopijo. naša dva sta jih rada jedla tudi kar same. Se pa nekako ne spomnim kdaj sem jih prvič dala... Za zgostit pa lahko dodaš kako kašico, ki je od 4 mesecev dalje ala rižolino. Imajo v mullerju celo goro tega. Za skuto bi pa tudi jaz še počakala.

Se strinjam. Za zgostit mleka, sadja in zelenjave so super kosmiči (dobiš v mulerju, dm...) brez mleka, sladkorja, glutena, vseh možnih dodatkov... Sadje je že samo po sebi sladko in okusno, ne rabi še dodatnega piškota. Nisem pa niti zagovornik piškotov v mleku, v flaški... ne vem zakaj bi otroka pri pol leta navajal na vse možno sladko. Naj se navadi na okuse, take kot souser posted image
Je pa naš tudi dobil te plasmon piškote, ampak kot samostojno jed, v roko celega. Itak se topijo.

clock-img

17.01.2013, 08:37

clock-img

meyie

pencil-img

6

Oh, moj bog. To je tako popolno in razburljivo. Ne zamudite
http://tinyurl.com/b9grrk5

clock-img

17.01.2013, 08:52

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Plasmon, keksi mojega otroštva user posted image .

So pa tudi plazma. yu varianta.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

02.05.2013, 20:59

clock-img

Polzi

pencil-img

209

Jaz sem ji od 4 meseca dalje dajala navadne albert kekse med sadno kašico. Tko kdaj vmes pa dobi kak Lino piškot al pa one za tiramisu Baby piškotke.

Upanje vedno umre zadnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem