cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

penzion tina na krku

clock-img

23.03.2006, 13:07

clock-img

andrea-2

pencil-img

23

Zdravo, enkrat sem zasledila na forumu nekaj informacij o penzionu Tina na Krku, ampak več ne vem kdo je to pisal. Prosim oglasi se, kajti zanima me kakšna je plaža tam,...

Hvalauser posted image

clock-img

23.03.2006, 13:59

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Živjo!
V Šilu na Krku sta bili 2 RR-jevki.
1. Pod temo Krk (str. 2 na forumu Izleti in počitnice) je poročala bubabaya
2. Pod temo Krk ali Mali Lošinj... (str. 4) pa Sibil

Aktivnih linkov ne znam delatuser posted image .
Tudi mene zanima Šilo, zato bi te prosila, da če kaj zveš, še sem kaj napišeš. Hvala!

clock-img

23.03.2006, 17:18

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Joj, jaz pa mislim, da je na Krku veliko lepših krajev kot je Šilo. Šilo mi je malo "zabačeno", pa še plaže niso bog ve kaj...Je pa res, da je poletje na Krku bolj kot ne ena sama gužvauser posted image user posted image

clock-img

23.03.2006, 18:07

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Ja mi smo bili lani v pritličju v apartmaju.Lepo urejeno, klima, kopalnica ok, skratka vse super.
Do plaže je res treba z avtom, v mestu so ti opisali, je pa dokaj blizu še ena lepa peščena plaža, ne spomnem se več imena.In v Šilu je ena res ful odkidana oštarija, hrana je za past dol.user posted image

Mi smo ful lutali po otoku in nam je prav pasalo, drugje je pa povsod res gužva.Nam je pasalo da je še ni bilo, smo bili namreč junija.user posted image

LP pa če še kaj rabiš se lahko javiš privat,
Sibil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem