cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pekarice

clock-img

20.05.2014, 14:29

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a veste k nardiš torto in daš ucpodi nadroblene piškote z maslom..no mene zanima kok cca masla na g piškotov..bojim se da bi blo premalo al pa preveč mastno..

bom si za roj. dan spekla torto..

ucpodi te piškote, potem jagode, čez pa polila zmešano skupaj vanilijev puding, smetana in skuto pa želatina v prahu..

clock-img

20.05.2014, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.05.2014, 14:58

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

tebe pa mal tipkovnica zeza, a? user posted image

user posted image user posted image user posted image spodaj ok:)

ja vsaj čez noč bo ziher v hladilniku..najbolj simpl bi mi blo da v petek nardim torto, jedl bi jo pa v ned. dop, sam bo pomoje boljše da v soboto nardim..
js sm takrat ko sem to parkrat delala stopila maslo in itak piškoti popijejo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

20.05.2014, 17:07

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz mojim delam brez masla, ker so piškoti že dovolj mastni. Piškote v dveh ali treh vrstah zložim na dno pekača (kot bi zidal z zidaki). Na piškote zložim sadje. Če je to kompot, vlijem počez sok v katerem se je kuhalo sadje (toliko, da se piškoti zmočijo, ne plavajo), če je to sveźe sadje piškote malo prelijem s kakšnim sokom ali kakšen džem razdečen z vodo. Potem pride preko puding ali krema ....

user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

20.05.2014, 17:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

jaz dam 2:1 za piškote, po teži.(bebi piškoti/savoardi/mačji jeziki niso mastni in so fajn za to.)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem