cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pasji iztrebki

clock-img

23.03.2006, 10:16

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Pa mi povejte vsi tisti, ki imate kužke: Koliko vas je takih, da za svojim psom poberete iztrebek?
Nisem nastrojena proti psom, ampak pri nas v Šiški je to že neznosno. Po ulici se sprehajam z vozičkom in otrokom in nonstop samo gledam po tleh, da ne stopim ali povozim kakšnega dreka ( ker so posejani na razdaljo 1m), da ne govorim o tem, da moj 4 letnik seveda ne zna pazit in velikokrat nasede na mino. Ko gremo na sprehod na rožnik je enako. Otroka naj bi tam pustil da teče po travi neobremenjeno- pa ga ne moreš- ali pa se sprijazniš s tem, da mu boš potem strgal drek s čevljevuser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 28.4.2006 11:34:52 >

clock-img

23.03.2006, 10:23

clock-img

Anonimen

Jaz ga VEDNO poberem. Res. Tud moj ati, ko pelje user posted image  ven.
Zadnjič pa nisem mela vrečke s sabo, sem eno našla na tleh, sem jo pobrala in z njo pobrala bobeka, torej sem naredila dvojno dobro delo. Pa še enkrat sem pa prijateljico poklicala, da mi je eno vrečkico dala, ker se je Luna pokakala ravno pri njeni hiši! user posted image

clock-img

23.03.2006, 10:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Da se ne bo spet razvijala debata.. :

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=685755&mpage=1

clock-img

23.03.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

Jaz poberem, če se le da. To pomeni, če se mi ne posračka kje sredi trave v popolni temi. Ja, baterije res še vedno ne nosim s seboj.

clock-img

23.03.2006, 10:43

clock-img

muki1

pencil-img

7193

user posted image  uh, ta s pasjimi dreki je bila res zanimiva.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

23.03.2006, 10:45

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

baguska hvala za ta link. Sem vse prebrala in vidim, da dokler ne bo z zakonom predpisana kazen za tiste, ki ne pobirajo drekov bo vedno tako. pa še to najbrž ne bi bila rešitev, ker takih nikoli ne vidiš- pa še pozno zvečer peljejo kužke ven. Dokler se kultura ljudi ne bo spremenilauser posted image ...
PROSIM  VSE, KI PELJETE KUŽKE VEN DA POBERETE ZA NJIM KAKEC, ČE PA VIDITE, DA GA KDO NI, GA PA KAR OPOZORITE. Tud jaz bom začela bit zoprna do takih, samo kaj, ko jih nikoli ne vidimuser posted image

clock-img

23.03.2006, 17:35

clock-img

Anonimen

Vem, tuki v Siski je obupno user posted image  Tut mi, ki imamo pse, se razburajmo nad tem. Peljes psa na travnik pa ne ves kam bi stopil.

Jaz mam zdej res cist skoz vrecke s sabo - ko mi jih zmanjka, spet ''oropam'' wc hov-a v Tivoliju al pa na PSTju user posted image  

Ves kaj je pa problem v Mostecu - premalo kosev. Sploh ce se sprehajas po gozdu, lahko to prenasas celo pot s sabo user posted image  Ce se mi pokaka sred gozda ne poberem, ce pa ob poti, pa. Sicer pa vec al manj setava zdej po Tivoliju, ko je taka svinjarija zuni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem