cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pasenje kravic

clock-img

12.02.2009, 12:34

clock-img

žabic@

pencil-img

35

Imam vprašanje, kdaj so vaši nedonošenčki začeli pasit kravice: zanima me dejanska in korigirana starost.
Naš mali je star 2 meseca, korigirano 10 dni in jih še ne pase, oziroma tu in tam mu uspe dvignit glavico za par sekund.
Danes sva bila na pregledu, pa je sestra celo paniko zagnala.
Zdaj sem čist zmedena, ker ves čas ponavljajo, da je treba gledat korigirano starost, zdaj pa...

clock-img

12.02.2009, 16:08

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Kdaj začnejo pasti kravice ne vem. Naši so to zelo kmalu po rojstvu. Začela pa sem tako, da sem si ga polagala v polležečem položaju na moja prsa in trebuh, njegove roke pa naprej potegnila. Tako se navadijo občutka, kasneje pa jih med previjanjem malce obrneš na trebušček, da mal potrenira. Sicer pa neki ful forsirat se mi zdi do 3M brezveze. 

clock-img

12.02.2009, 16:21

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Naša dva nista tako kmalu kravice pasla, se je poznal tist mesec, ko sta bila prezgodaj, pa še hipotona sta bila, saj tudi glavice nista popolnoma sama mogla držat pri 4 mesecih. Pri njima so gledali korigirano starost. 

clock-img

12.02.2009, 19:08

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

naša ni nedonošenka, pa pri 2 mesecih tudi še ni pasla kravic - v bistvu je do 4 meseca jokala, če smo jo na trebuh obrnili... nismo je silili in sedaj veselo pase kravice in se začenja plaziti... ne upoštevaj toliko sester in zdravnikov in daj otroku čas- boš videla, vse bo ok!

clock-img

12.02.2009, 23:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem