za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Katera ve za kakšno dobro partnersko svetovanje, kjer te naučijo predvsem komunikacije? Pa da je v okolici MB.
15.11.2010, 15:48
mari1234
84
Jaz poznam, imela zelo dobre izkušnje (zdaj je ne rabimo več ), dela pa v Ljubljani in Mariboru, na žalost ima pa veliko gužvo: http://www.pfs.si/osebno-svetovanje/943
15.11.2010, 23:39
Bakfark
886
IZVIRNO SPOROČILO: teja28
Katera ve za kakšno dobro partnersko svetovanje, kjer te naučijo predvsem komunikacije? Pa da je v okolici MB.
Definitivno najboljši so svetovalci v Big Bangu, na oddelku pečic, ne glede na pretekle kuharske izušnje si lepo vzamejo čas za moškega, celo najbolj neveščim lepo razložijo osnove pri uporabi, garantirano zelo uspešno tehnično usposabljanje, še kakšen recept za potico zraven ćušnejo. Valjar za ženo pride v poštev samo in izključno kot disciplinsko sredstvo zoper de`ca v skrajni sili. Zelo dobri svetovalci, res, nekdo bo mi očital reklamo, ampak si pošteno zaslužijo.
15.11.2010, 23:47
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: teja28
Definitivno najboljši so svetovalci v Big Bangu, na oddelku pečic, ne glede na pretekle kuharske izušnje si lepo vzamejo čas za moškega, celo najbolj neveščim lepo razložijo osnove pri uporabi, garantirano zelo uspešno tehnično usposabljanje, še kakšen recept za potico zraven ćušnejo. Valjar za ženo pride v poštev samo in izključno kot disciplinsko sredstvo zoper de`ca v skrajni sili. Zelo dobri svetovalci, res, nekdo bo mi očital reklamo, ampak si pošteno zaslužijo.
.
Meni so ljube svetovalke v L'Occitanu. Pa še testerje dajo brez problema.
Lahko se obrneš na pristojni CSD, prosi napotnico za psihiatra. Poznam samo to pot, oziroma njene vidne pozitivne učinke.
23.11.2010, 20:25
suzolinka
353
Definitivno semle http://www.svetovanje-maribor.com/ Sem bila na njihovem predavanju in lahko samo pohvalim. Kogarkoli bosta dobila, bo v redu. Srečno!