cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

partnersko svetovanje MB

clock-img

15.11.2010, 09:46

clock-img

teja28

pencil-img

236

Katera ve za kakšno dobro partnersko svetovanje, kjer te naučijo predvsem komunikacije? Pa da je v okolici MB.

clock-img

15.11.2010, 15:48

clock-img

mari1234

pencil-img

84

Jaz poznam, imela zelo dobre izkušnje (zdaj je ne rabimo več user posted image ), dela pa v Ljubljani in Mariboru, na žalost ima pa veliko gužvo: http://www.pfs.si/osebno-svetovanje/943

clock-img

15.11.2010, 23:39

clock-img

Bakfark

pencil-img

886

IZVIRNO SPOROČILO: teja28

Katera ve za kakšno dobro partnersko svetovanje, kjer te naučijo predvsem komunikacije? Pa da je v okolici MB.

Definitivno najboljši so svetovalci v Big Bangu, na oddelku pečic, ne glede na pretekle kuharske izušnje si lepo vzamejo čas za moškega, celo najbolj neveščim lepo razložijo osnove pri uporabi, garantirano zelo uspešno tehnično usposabljanje, še kakšen recept za potico zraven ćušnejo. Valjar za ženo pride v poštev samo in izključno kot disciplinsko sredstvo zoper de`ca v skrajni sili. Zelo dobri svetovalci, res, nekdo bo mi očital reklamo, ampak si pošteno zaslužijo.

clock-img

15.11.2010, 23:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: teja28

Definitivno najboljši so svetovalci v Big Bangu, na oddelku pečic, ne glede na pretekle kuharske izušnje si lepo vzamejo čas za moškega, celo najbolj neveščim lepo razložijo osnove pri uporabi, garantirano zelo uspešno tehnično usposabljanje, še kakšen recept za potico zraven ćušnejo. Valjar za ženo pride v poštev samo in izključno kot disciplinsko sredstvo zoper de`ca v skrajni sili. Zelo dobri svetovalci, res, nekdo bo mi očital reklamo, ampak si pošteno zaslužijo.

user posted image .

Meni so ljube svetovalke v L'Occitanu. Pa še testerje dajo brez problema.

Lahko se obrneš na pristojni CSD, prosi napotnico za psihiatra. Poznam samo to pot, oziroma njene vidne pozitivne učinke.

clock-img

23.11.2010, 20:25

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Definitivno semle  http://www.svetovanje-maribor.com/
Sem bila na njihovem predavanju in lahko samo pohvalim.
Kogarkoli bosta dobila, bo v redu. Srečno!

clock-img

25.11.2010, 14:05

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Družinski center Mir v Mariboru

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem