cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

partis.si

clock-img

20.06.2007, 19:50

clock-img

Anonimen

S tem programom sem potegnila dol film.Ker pa še ne znam delat z njim,me zanima kje se potem film dobi,ko ti ga dol zloudauser posted image Mislm pod kaj morm jit,da si film lohk predvajam.
Upam da razumete kaj mislimuser posted image

clock-img

20.06.2007, 22:06

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Odvisno kam si ga spravla. Probaj poiskat po diskih. Ne če gre drugače, vtipkaj v iskalnik v raziskovalci naslov ali pa del naslova. In ful boš mogla potem še ekstrahirat - odpret. Če rabiš še kako pomoč, me kar na zasebnega vprašaj

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

20.06.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

A je možno,ker sem jaz samo kliknila odpri in ne shrani???

clock-img

20.06.2007, 23:44

clock-img

ales*

pencil-img

130

Potem se je datoteka shranila v /Temp mapo (začasne datoteke). Tudi iz te mape lahko datoteko ven dobiš, vendar je dostop do te mape (zlasti pri win XP in Vista) precej zakompliciran. Če želiš nadaljnjo pomoč mi javi.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem