cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paradajz

clock-img

21.02.2008, 20:12

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Ker nimam vrta me zanima če bi lahko posadila paradajz v tegelc in katerega.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.2.2008 13:53:46 >

clock-img

21.02.2008, 20:46

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, lahko, samo za posadit še ni čas. Kupiš konec aprila ali začetek maja eno sadiko, pa jo daš v en veliiik tegelc. Na vrtu se sadi postrani, ne naravnost notri v zemljo, da razvije boljši koreninski sitem ali zakaj že. Pa z njim ravnaš po moje enako, kot na vrtu, odstranjuješ zalistnike, malo pognojiš, pa ne sme stat v vodi, ne smeš zalivat po listih, pa mokrega se ga ne smeš dotikat.... ampak to so splošna navodila. Jaz ga nisem nikdar imela v koritu, sem pa to že videla na balkonih sosedov, ko sem bila v bloku.

Razen če bi ga posejala. To pa lahko narediš čez kak teden, dva. Samo se ti ne splača po moje, če govorimo o eni sadiki ali dveh.

clock-img

21.02.2008, 20:51

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

in katea sorta je pripročljiva ta v teglcuser posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 15:38

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Mogoče bi bilo fino, če bi poskusila s temi ta novimi cepljenimi paradižniki. Predvsem glede na to, da boš verjetno imela samo par sadik. Ker pridejo fajn velike in razvejane rastline z veliko plodovi. Ampak okus ni tisti kot od volovskega srca, mojega priljubljenega.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

22.02.2008, 16:51

clock-img

gojska

pencil-img

1128

obstaja tak k je sam za v teglce. Vem da ga imajo v bakkerju, če se tko napiše.
Drugače boš pa konec maja v vrtnariji vprašala.
Pa mal bazilike spodaj posad nnnnnjaaaaaaami

clock-img

22.02.2008, 21:28

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

obstaja tak k je sam za v teglce. Vem da ga imajo v bakkerju, če se tko napiše.
Drugače boš pa konec maja v vrtnariji vprašala.
Pa mal bazilike spodaj posad nnnnnjaaaaaaami

Ja tega sem gledala že zadnjič sam nevem če je zakajuser posted image user posted image .A ima katera izkušnje z to revijo.

clock-img

25.02.2008, 10:27

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Vse stvari, ki sem jih naročila pri bakkerju so 1A.
Res so dobri, je pa res, da nisem naročala še zelenjave, samo rožice. Vse so zdrave in čudovite.

clock-img

11.03.2008, 12:58

clock-img

lusa8

pencil-img

44

jaz sem imela nizkega grmičastega. šla sem na tržnico in kupila sadiko in posadila v korito (okroglo, malo večje kot za rože, recimo premera ene 20 cm). Edino ga trebaš opraševat- na vrtu je to veter, ti pa lahko enako nardiš s čopičem, ko nardi cvet. Zdej pa sama delam sadike za paradajz in papriko user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem