cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paradajz?

clock-img

29.10.2007, 16:02

clock-img

lusa8

pencil-img

44

A je ze kiri ratalo prezimit paradajz in kako?

Meni ga je sicer lansko leto, ampak je bila situacija drugacna. Takrat sem na trznici kupla sadiko in sn jo posadla v loncek in postavila na okensko polico, kjer sem jo tudi prezimila. Sicer je vmes dozivela nekako spanje, ko sem ze mislila, da je za stran vrect, ampak si je ocitno premisla user posted image . Po prezimovanju pa sn jo posadla na vrt je super delal (sploh neki drugaga kot na okenski polici).
Letos pa sem dobla idejo, da bi paradajz, ki je cez poletje bil zunaj prezimla. a obstaja se kak drug nacin kot s koreninami vred? A lahko nardis kao podtaknjenec? Ni mi ratalo prevec dobro. Od zacetka je zgledalo ok, pol pa se je poveso. Mogoce sn prevec zalila user posted image .
Kaksna ideja? Malo sn sicer gledla po netu, pa nic konkretnega nisn se nasla.
Hvala za pomoc user posted image
Lp,

clock-img

29.10.2007, 16:19

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

midva sva semena posušla in bova imela drug let svoj paradajz..je pa letos moj dragi od šefa pripeljal gnoj in smo imel fuuuuuuuuull paradajza.zgleda,da so semena ostala user posted image

clock-img

29.10.2007, 16:22

clock-img

lusa8

pencil-img

44

kdaj se pa semena sejejo? ponavadi vedno zamudim tisti cajt user posted image

clock-img

29.10.2007, 17:56

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Mi jih tam enkrat januarja.

clock-img

31.10.2007, 12:23

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni se zdi tudi enostavneje semena posejat, kot matrat se z odraslo sadiko. Sploh še nisem v bistvu slišala, da se to da. Se mi je zdel paradižnik enoletnica.Še bolj enostavno pa se mi zdi kupit sadike aprila, pa je mir. Pa sicer prav nobenih sadik ne kupujem, vse sama vzgojim, samo za paradajz pa nimam tako srca, ker je vsako leto črn, potem jih pa posadim bolj malo.  

clock-img

02.11.2007, 21:15

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Jest ga bom tud drug let sama vzgojila in posadila kr v cvetlično korito namesto rož sem čisro razočarana nad rožami.

clock-img

05.11.2007, 15:53

clock-img

lusa8

pencil-img

44

Nea_teja_ to tudi jaz delam. In je prav fino. Sicer malo čudaško za kake obiske, še posebi če z navdušenjem pokažeš da deluje user posted image .
Skratka, lepe cvetke in dobre plodove vam želim user posted image

Lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem