cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paprika na okenskih policah

clock-img

18.02.2008, 21:07

clock-img

lol

pencil-img

533

Tiste,ki imate doma vrtove jesedaj skrajni čas,da posejete papriko na okendke police.Jest sem že in že kali.

clock-img

18.02.2008, 21:35

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Moja je že 5 centimetrskauser posted image

clock-img

11.03.2008, 13:01

clock-img

lusa8

pencil-img

44

kolko pa majo vajine paprike listov?
Jaz sem jih vzgojila iz semena iz paprike, ki sem jo pojedla user posted image , no pa tudi iz kupljenega semena. Moje majo 2 lepa lista, 2 pa počasi gresta tudi ven.
A sta jih že presadile?

Lep pridelek user posted image
Lp,

clock-img

11.03.2008, 19:48

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Jaz pa še čakam, da kaj pogleda iz zemlje.

clock-img

12.03.2008, 19:54

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

No jest bi j pa dala v teglc namesto v gredo kdaj je čas zato aja pa sadike bi kr kupila,kerče jih grem sama gojit jih bom mela res za celo gredouser posted image user posted image

clock-img

14.03.2008, 09:34

clock-img

lusa8

pencil-img

44

Neja_teja_ to maš čisto res, je pr nas vse zasedeno. moj ni kaj preveč navdušen nad vrtom v najini garsonjeri user posted image , ampak jih bom pol itak posadla na vrt pri tašči, tak da je ok user posted image . No, zame ma tole proizvajanje sadik poseben čar user posted image

< Sporočilo je popravil lusa8 -- 14.3.2008 9:35:29 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem