cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paprika in paradižnik - na kakšen način?

clock-img

01.09.2013, 20:37

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

Imamo ogromno paprike in paradižnika in bi oboje podušila skupaj s čebulo+začimbe da bi potem čez zimo imela za v golaže, omake ipd. Zdaj pa ne vem, a bi dala potem, ko je narejeno, zmrznit ali pa bi bilo ok npr. tudi če samo napolnim kozarce in dam na vrhu malo olja ter zaprem? Mislim, a bi se mi na tak način pokvarilo? Sem bolj leva za te zadeve user posted image zato prosim za nasvete. Hvala!

clock-img

01.09.2013, 20:42

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal

clock-img

01.09.2013, 21:47

clock-img

caramel

pencil-img

254

Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).

clock-img

02.09.2013, 08:41

clock-img

Matejusska

pencil-img

172


IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).


Super, hvala za tole. Samo še zanima me, ali kozarce napolniš s še toplo ali s hladno vsebino?

clock-img

02.09.2013, 08:43

clock-img

Matejusska

pencil-img

172


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal


LuLu, pri nas nihče ne mara sataraša user posted image , zato bi imela zadevo izključno za omake, golaže, rižote, pač kot namesto paradižnikove mezge ipd.

clock-img

02.09.2013, 09:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.09.2013, 09:53

clock-img

caramel

pencil-img

254

Tako kot je napisala metulj333, napolniš z vročim satarašem. Jaz kozarcev prej ne steriliziram, dam pa napolnjene v pečico, zagrejem do 150, ko ugasne lučka izklopim pečico in pustim kozarce, da se ohladijo v pečici. Tako steriliziram vse, kar vlagam vroče (kar vlagam neprekuhano, steriliziram dlje).
Če imaš kozarcev več (ali pa potrebuješ pečico za kaj drugega) jih na pultu zaviješ npr. v deko, da se ohlajajo čimbolj počasi. Olja pa tudi jaz ne prelijem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem