cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paprika

clock-img

08.05.2006, 11:28

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

Danes bom sadila papriko, ker jo prvo leto, me zanima koliko more biti prostora med njima. Nekje sem prebrala, da morata biti po dve sadike skupaj, za kaj je to fajn, če katera ve.

clock-img

08.05.2006, 12:42

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Moja mami paprike posadi v vrstice pribl 20 cm razlike v širiino in po dolžini. Da pa tudi po dve ali celo po tri skupaj če so bolj slabe. Ne vem sicer zakaj, samo vem da smo to prebrale v enem strokovnem članku. Ti kar daj več paprik skupaj. (mogoče zaradi opore al kaj vem kaj)

Upam, da ti še katera druga svetuje.
LP; D

PS: Pri nas je vedno kar nekaj paprik, samo niso tako debele kot če jih kupiš pri pridelovalcu paprik.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

12.05.2006, 10:36

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Paprike in sorodne rastline - npr.feferone se vedno sadi po dve skupaj. Mogoče se smešno sliši, sam pravijo, da imajo rade družbo in tako bolje uspevajo...mogoče je pa res kaj na tem.
Pa kakih 20 cm med enim in drugim parom.

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

16.05.2006, 12:41

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ni res da se morajo paprike saditi po dve ali več to je zmotno mišljenje, to so delale stare mame če slučajno ena odmre.
če sta po dve skupaj porabi paprika ogromno energije za liste in rast v višino. če pa je ena sama , pa porabi energijo za cvete in naprej za plod.
sadili naj bi jih v razmaku najmanj 50 cm, ker paprika potrebuje prostor, priporočljivo je tudi posaditi papriko pod folijo, ker ima rada toploto in vlažno zemljo. zato v sušnih dneh paprika zagreni.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem