cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pampaška trava

clock-img

02.07.2009, 23:03

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Pozdravljene!

Tiste, ki jo imate: jo je treba postrič/porezat jeseni ali spomladi?

In drugič: ali jo je potrebno čez zimo zaščititi (s smrekovimi vejami npr.) ali kako drugače?

Hvala za vaše odgovore user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

03.07.2009, 07:23

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

jaz jo režem pozno v jeseni, ko se že sama začne sušit. dodatno je ne zaščitim - ne pokrivam jo z ničemer.

clock-img

03.07.2009, 07:42

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

js sem jo vedno samo povezala v šop in zavila v kopreno. porezala sem jo spomladi ko je začela na novo odganjat

clock-img

03.07.2009, 07:58

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem jo kupila lansko leto jeseni, ampak sem jo imela čez zimo v garaži. Glede na to, da so v Logatcu kar "hude" zime (s tem mislim kar 10 °c razlike z Ljubljano), so mi povedali, da mi bo pozimi zmrznila in da naj jo raje posadim spomladi, da se do jeseni dobro ukorenini. Porezala sem jo spomladi, ko sem jo posadila v zemljo. Mi je pa bivša soseda (živi na Vrhniki) svetovala, da naj jo čez zimo zvežem v šop, korenine pa izdatno zaščitim z gnojem - kar približno 0,5 m okrog in okrog, ker drugače, da mi zna zmrznit. Njej so 2 zimi zapored pomrznile, odkar jih pozimi zaščiti, je v redu. In res gledam pri nas v bližini so imeli lansko leto zelo lepo travo, letos pa tudi odgnala ni, ker je niso zaščitili. Ampak pomembno je, da zaščitiš korenine, ne toliko "šavja", ki porumeni.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

03.07.2009, 08:59

clock-img

Anais Nin

pencil-img

117

Pozdravljene,

jaz sem pa letos spomladi zasadila 2 sadiki pampaške trave in sta prav zanikrni - taki ofucani. A je to normalno, bosta drugo leto bolj gosti?

clock-img

03.07.2009, 13:17

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3

jaz jo režem pozno v jeseni, ko se že sama začne sušit. dodatno je ne zaščitim - ne pokrivam jo z ničemer.

SEm enako počela

clock-img

03.07.2009, 14:33

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Hvala vsem za odgovore user posted image

Pri nas jo en sosed poreže jeseni, drugi spomladi, pa obema dela user posted image

Meni je bolj smiselno jeseni, ja; in vseeno jo bom potem zaščitila, pred zmrzalijo.

Hvala user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

03.07.2009, 17:20

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Moji mami pa vsem v vasi je pa letos povsod zmrznila. Kljub zaščiti.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

31.07.2009, 22:19

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Eto tudi meni. Pa še za rojstni dan sem jo dobila. user posted image  Sem kr čakala kdaj bo pognala, pa do danes ni!user posted image  Zmrznila menda res. Sem jo pa septembra zasadila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem