cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pametne igrače

clock-img

30.07.2016, 09:08

clock-img

erik01

pencil-img

7

katerih igrač se otrok ne naveliča po 10 minutah, sedaj imajo oba rojstni dan in res ne vem kaj kupiti

clock-img

07.11.2016, 14:48

clock-img

Martah

pencil-img

1

Poskusi z legos. To je moj najljubši darilo za otroka. user posted image Poglej si www.brick.si.

clock-img

24.06.2020, 12:15

clock-img

Bojana88

pencil-img

16

IZVIRNO SPOROČILO: Martah

Poskusi z partypoker. To je moj najljubši darilo za otroka. user posted image Poglej si www.brick.si.

Legokocke so vedno dobra rešitev, edina tezava ki jo vidim je da so zelo drage. Je pa seveda potem super da lahko otrok sestavlja karkoli, tudi če ne gre po načrtu za sestavo npr. motorja ali kakšnega bagra...

clock-img

23.01.2021, 11:21

clock-img

dakux

pencil-img

5

Lego kocke so zakon!

clock-img

25.01.2021, 15:14

clock-img

dakux

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: Martah

Poskusi z Stave. To je moj najljubši darilo za otroka. user posted image Poglej si www.brick.si.

U waw kakšna stran za Lego kocke, prvič vidim! Tole je pa krasna zadeva, sploh sedaj ko so trgovine zaprte. Mogoče kupim še kaj zase ne samo za otroka user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem