cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pag kampiranje

clock-img

20.07.2007, 14:29

clock-img

julam

pencil-img

772

Letos se prvič odpravljamo kampirat na Pag, in to z 27m in 11m. Pa me zanima, če smo veliki optimisti, da bomo dobili lepo, veliko (za 3 šotore), senčno parcelo v tahudi sezoni v začetku avgusta?

Pa še to: prijateljica pravi, da je Straško bolj žurerski... Res?

Hvala za vse izkušnje!

clock-img

20.07.2007, 14:56

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Straško ni nujno samo žurerski. To je zelo velik kamp, tako da se lahko naseliš preč od žurerjev. Je pa kar nekaj dreves.

clock-img

22.07.2007, 22:01

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ja, no, Straško je full velik kamp, ampak zadnja leta je vse bolj žurerski. Odkar so začeli s plažo Zrće. Jaz bi z malimi otroci šla raje v kamp Šimuni.
Jaz imam rada ponoči mir, ne pa da me ob 4 zjutraj zbudi horda mladcev, ki se vrača iz Zrćuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem