cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pa smo na začetku....

clock-img

01.09.2005, 14:14

clock-img

tempelj

pencil-img

69

in spet bomo na veliko ! Dobila sem 27. in je ne čakam spet tam okol 25.9.2005! Ker pa sem dobila napotnico za epruvetko, se v torek že srečanja z dr. Voglerjem. Ima kater kakšno izkušnjo z njim? Aja še to bi vprašala: glede na to, da bom pri njemu na doplačniškem (kljub temu, da imam napotnico), a mogoče katera ve koliko stanejo pregledi in pa seveda tudi poseg?

Hvala vsem za odgovore

clock-img

01.09.2005, 15:00

clock-img

maja75

pencil-img

45

Tudi jaz sem naročena pri Dr. Voglerju. Kako pa to, da si na doplačniškem, meni so ga pač kar dodelili, ker nisem imela nobene posebne želje, da bi šla k drugemu, pri njem pa je blo najmanj za čakat? Ha, na isti dan sem dobila M kot ti.

clock-img

01.09.2005, 15:06

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ejla,

jaz vem samo to, da moja kolegica dr. Voglerja zelo pohvali, da je strokoven in prijazen, pa da ni taaaakih čakalnih vrst pri njem. Kok kej stane pa ne vem.

clock-img

01.09.2005, 15:15

clock-img

tempelj

pencil-img

69

maja75, kdaj pa si naročena? Jaz imam v torek 6.9.2005 po 16. uri, Klicala sem pa včeraj, tako da je to res vse skupi hitr. Al res ni čakalnih vrst, al so pa to..... psssss veze oz. dogovori med dohtarji.Dr. Voglerja mi je priporočal moj ginekolog. Tudi meni je malo čudno zakaj moram priti popoldan na dopločniško. Je pa res, da sta se onadva po telefonu zmenila naj pridem z napotnico popoldan. Kaj to pomeni zame bom ugotovila v torek. Upam, da bo FREE.
A res, na isti dan sva mele M? Mogoče bova pa tudi na isti dan ?!

clock-img

01.09.2005, 15:56

clock-img

Tayda

pencil-img

98

Jaz imam z dr. Voglerjem zelo dobre izkušnje. Pomagal nama je namreč do najinega prvega sončka in sicer z laporoskopijo. Po mojem si v dobrih rokah.

lp
Aja, pa zelo je prijazen.

clock-img

01.09.2005, 18:27

clock-img

emaa

pencil-img

7450

tempelj popoldanska ambulanta je za plačat, ker imaš napotnico, boš imela vse nadaljnje preglede zastonj. Zato maš pa tako kmalu datum, ker plačaš.

clock-img

02.09.2005, 11:37

clock-img

maja75

pencil-img

45

Hojla tempelj!
Sorry, ker odgovarjam tako pozno. jaz pa sem naročen 6.10. zjutraj. Očitno si lahko tako hitro na vrsti le samoplačniško, no tudi en mesec in en teden ni veliko za čakat!
Ne pozabi napisati svojo izkušnjo obiska Dr. Voglerja na RR. Sem pa vesela, da imajo punce z njim pozitivne izkušnje, mi je kar lažje. Se mi zdi, da je že to zlo pomembno, da ima nek normalen, prijazen pristop in da ni treba vsakega odgovora vleči iz njih. Moj G. je super, pa vem da takih ni veliko.
Srečno in tudi jaz upam, da bova istočasno !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem