za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
no doma mam že odmrznene in ne vem kako nej jih sploh nrdim k svinino tko malkrta jemo. smo bl na kure vrženi :)
ideje na plano prosim!!!
25.10.2005, 13:12
Erdbeere
3607
hm lahko narediš dunajske, al pa naravne, kakorkoli, lahko pa jih narežeš na kockice pa narediš omako za čez makarone
25.10.2005, 13:55
petra a
2070
meni so svinjski zrezki najboljši panirani (dunajski, pariški), v omaki mi niso dobri, sicer pa tudi midva jeva bolj perutnino in ribe
25.10.2005, 14:37
hati
603
Lara če imaš samo svinjsko prato, potem jih samo speci na vročem olju. Gor pa nareži veliko česna. Deset minut in so pripravljeni. Zalij z belim vinom in postrezi.
25.10.2005, 14:39
baguSka
18631
Moj dragi ma tud najraj dunajca, jst pa mam raj le popečenga ne česnju, z vegeto in poprom, pa obvezno dušim, drugače rata presuh in pretrd, edino na koncu ga mau na hitrco popečem. ;)