cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

outlook - gmail mail se da?

clock-img

23.09.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

lp.
Mogoče katera ve če se da tud maile iz outlooka na gmail prenašet? da bi kr vsi na gmail hodil... ker iz gmaila lahko pač pošiljam tud iz več naslovou maile (privat in služben)...

user posted image user posted image

clock-img

23.09.2007, 10:56

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Kolikor se jaz na te stvari spoznamuser posted image ... Na gmail ti hodijo maili, ki jih na ta naslov dobiš, v outlooku imaš pa predvidevam en drug naslov - najbrž službeni in to dvoje ne moreš kar združiti.
Ker sama ne uporabljam outlooka ne vem ali mogoče obstaja, da bi ti kar vse maile, ki jih dobiš na ta naslov forwardiralo na drug naslov - to je po moje edina možnost, za katero pa ne vem če jo outlook podpira. Poglej malo pod nastavitvami in orodji.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

23.09.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

Eh, iz outlooka na gmail?
To pa ne vem, ker nimam gmaila.user posted image
Razen kakšna preusmeritev. Bom razmislila.

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 23.9.2007 12:05:26 >

clock-img

23.09.2007, 12:06

clock-img

Anonimen

Tudi v Outlooku si lahko narediš skupine, v katerih je več mailov. In ko hočeš poslat, enostavno izbereš poimenovano skupino. En mail je lahko v več skupinah.

clock-img

23.09.2007, 12:32

clock-img

Anonimen

Kaj ti pravzaprav dobivaš v Outlook? Katero pošto? Ker to je itak samo program za urejanje. Mogoče si moraš samo nastavit v Outlooku, da ti prenese samo glave sporočil (in ti jih na strežniku ne zbriše) in ne cela sporočila.

clock-img

23.09.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

imam 2 maila.en je služben info@.... oz ime in priimek@.... ta je v outlooku urejen...
drug pa gmail...

clock-img

23.09.2007, 19:17

clock-img

Anonimen

gmail gledaš doma ali na netu?

clock-img

23.09.2007, 19:32

clock-img

Anonimen

doma...oba maila imam doma na računalniku...ne prek neta...

clock-img

23.09.2007, 19:37

clock-img

Anonimen

Zakaj pa potem na netu ne gledaš gmail-a in pošiljaš naprej???user posted image  Ne razumem.

clock-img

23.09.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

Se da, ziher, sam ne vem kako naštimaš, žal. Sam ne vem, če ne sam v Outlook Express. user posted image

clock-img

24.09.2007, 14:20

clock-img

Anonimen

Rada bi mela vse skupaj...da bi vse na en mail hodilo (iz obeh na istem) in da bi lahko iz enga maila pošiljala iz obeh naslovou...

user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:13

clock-img

Anonimen

Malo sem povprašala in to se da edino s preusmeritvijo pošte v gmail. Ne da se kar združit dva e-maila.
Sicer sem ti pa že napisala, da se tudi v Outlooku da narediti skupine mail-ov, da ti ni potrebno vsakič znova izbirat prejemnikov.

clock-img

02.10.2007, 10:40

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

mamajetu, mislim da se ti ne znaš pravilno izrazit, zato napaka v komunikaciji. Outlook ni email, ampak je računalniški program. Gmail pa je email. In ti bi rada imela v programu Outlook tudi gmail maile. Vem da se da, obstaja nek trik, ker zadeva ni čisto tako enostavna kot pri drugih mailih.

Je pa tudi nekaj, jaz si gmaila v outlook nisem dodal ravno zato, ker hočem imeti vsaj en email, katerega lahko dostopam kjerkoli. Poleg tega ima Gmail tako veliko prostora namenjenega za enega uporabnika (kmalu bo 3GB), da plac v tem mailu pa RES ni problem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem