cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroci v avtu...

clock-img

30.07.2007, 10:38

clock-img

hrchy

pencil-img

949

sicer se nimam otrok, ampak sem pa zadnjic nasla eno fino "igrico" za dolga potovanja z avtom, pa sem rekla, da jo bom delila z vami, mogoce bo kateri prisla prav!
ena punca je opisovala, da preden grejo na dolgo pot, razdelijo feltno od avta na toliko delov, kolikor je potnikov v avtu (ali pa kolikor je otrok) in tako naredijo nekaksno "kolo srece". na blatnik potem narisejo puscico in vsakic, ko naredijo odmor, dobi "srecnez" nekaj malega denarja, s katerim si potem lahko kupi posladek, igracko na bencinski...
ne vem, ce je katera ze opisovala to igro, ampak meni je zelo simpaticna, pa mogoce kateri pride prav...

lepe dopuste z vasimi malcki!

clock-img

30.07.2007, 12:12

clock-img

Anonimen

Uf, to bi bilo žalosti, če to kolo srečene bi bilo "pravično"!

clock-img

30.07.2007, 12:50

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pri nas bi se mogl potem nonstop ustavljat user posted image , pa glih ne bi risala po blatnikuuser posted image . Je pa zanimivo ja.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.07.2007, 13:08

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

sej ni treba risati po mojem. Kar abdek trak zalepiš. Fajn prime pa brez težav ga odstraniš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem