cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški ples

clock-img

23.10.2008, 20:47

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Haj!

Hitro rabim pomoč!Ker v bodoče organiziram plesno točko s 5 let staimi otroki, rabim najprej skladbo.Katero?Naj bo brez vokala?
Druga stvar je koreografija.Mi lahko predlagate kakšne enostavne gibe pa hkrati zanimive?Všeč mi je huba buba balon, ampak ne pride v poštev, ker je reklama.
Ples bo decembra, ne smem pa ga imet skomercializiranega.
pam na čimprejšnji nasvet.
Hvala, lp

clock-img

23.10.2008, 21:37

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Jaz se spomnim, da smo v vrtcu na Čebelico majo plesali- samo je bila takra popularna... In smo bili rožice, čebelice... nič kompliciranega...
Toliko, če se ti kakšna ideja utrne...

clock-img

26.10.2008, 07:34

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi lahko svetujete kakšno skladbo?Mislite da iz osemdesetih niso primerne?Mogoče jim ne bi dala ravno otroško.Kaj menite o pesmi  "Forever young"?Seveda remix.

clock-img

26.10.2008, 21:52

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Če ti je všeč Romana Krajnčar, imaš kar nekaj možnosti. Mi smo na Kostanjevem pikniku zaplesali Palačinke, Hiško zidamo, Račke na potepu... To so vse skladbe, ki te kar same vodijo h gibanju, ima pa Romana na zalogi še kar nekaj takih skladbic. Ne razumem najbolj, da ples ne sme biti skomercializiran. Kaj to pomeni, glede na to, da omenjaš same komercialne skladbe?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem