cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški dodatek

clock-img

20.08.2004, 16:14

clock-img

Shila

pencil-img

59

...pozdravljeni

Osem mesecev nisem šla na CSD, ker sploh nisem vedela, da mi kaj pripada. Sedaj pa bi šla,pa me zanima katere dokumente moram vzeti s sabo.

...se zahvaljujem za odgovore, LP

clock-img

20.08.2004, 19:07

clock-img

*

pencil-img

374

Sorči...si noseča? Brez zaposlitve? malo več povej, pa ti razložim...

clock-img

20.08.2004, 21:14

clock-img

Shila

pencil-img

59

OJ

Sem mama skoraj devet mesečne hčerke. Zaposlena za nedoločen čas (prav tako tudi njen oče), sicer živiva na drugem naslovu in bi lahko koristila "samohranilstvo", pa NE BOM. Ne bom rekla, da mi denar ne bi prišel prav, ampak mislim, da ga nekateri (predvsem prave samohranilke) potrebujejo bolj kot jaz.
Je potreben še kakšen podatek?

clock-img

20.08.2004, 23:04

clock-img

malena24

pencil-img

38

4 jurje otroskega dodatka?????? samo?????? uh, sploh ne upam povedat, koliko jaz dobivam...! Sicer vem, da zneski varirajo, ampak da podeljujejo tako nizke dodatke - to je pa sramota! Upam, da se ti stanje kmalu izboljsa! :rozica::rozica:
LP, :sloncek:

clock-img

21.08.2004, 06:57

clock-img

*

pencil-img

374

Kupi obrazec v papirnici..vloga za otroški dodatek...izpolni in nesi na CSD, tam ti bodo pregledali in ti pomagali izpolniti, če boš kaj pozabila.
Lahko tudi na CSD vložiš(vlogo dobiš pri njih)..in zaprosiš za enkratno denarno pomoč, kjub temu, da sta zaposlena. Npr. za poračun elektrike ali šolske stvari..malo preberi tiste vloge..

Lp!

clock-img

21.08.2004, 10:04

clock-img

Shila

pencil-img

59

...dober dan

Hvala za pomoč. (Saj veste kako je ko greš kaj urejat, moraš iti vmes še 3x domov).
Mislim, da enkratne denarne pomoči ne bi dobila (imam namreč kar zadovoljiv dohodek). Kakšni pa so pogoji?

,LP

clock-img

21.08.2004, 14:41

clock-img

*

pencil-img

374

Mislim da boš našla odgovor..bolj strokovno opisano na straneh CSD šiška...

http://www.csd-lj-siska.si/dejavnosti/dejavnosti.asp

clock-img

21.08.2004, 15:54

clock-img

Shila

pencil-img

59

Kamejka, najlepša hvala.
Sedaj mi je pa vse jasno. Ravno za polovičko njenega dodatnega zavarovanja bo. Boljše kot nič.

Lep dan vama želim

clock-img

23.08.2004, 22:48

clock-img

malena24

pencil-img

38

Shila - dodatno zavarovanje za otroka??? Sem mislila,d a imajo otroci polno zavarovanje, saj so zavarovani po starsih - potemtakem, ne rabijo dodatnega zavarovanja..!!!!????!??!?
LP, :sloncek:

clock-img

28.08.2004, 07:29

clock-img

Shila

pencil-img

59

Verjetno si že slišala za naložbeno zavarovanje (Junior; pri z. Triglav).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem