cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroške sobe

clock-img

30.07.2009, 20:27

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Živjo, kje na netu, bi našla opremljenost otroških sob. Rada bi končno uredila svoji skoraj 5 letni pupici sobo, pa da še tamal skoraj dveletnico tja preselim.
Iščem ideje, potem pa da malo premerim, in da stopim v nabavo.Pomembni so mi detajli, oz. tema sobe.

< Sporočilo je popravil Spark -- 30.7.2009 20:36:41 >

clock-img

30.07.2009, 20:43

clock-img

Anonimen

Men so TELE fajn! Pa še ugodne so in ni dobavnega roka, koj odpelješ.

< Sporočilo je popravil Otika -- 30.7.2009 20:44:16 >

clock-img

30.07.2009, 21:37

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

jaz imam kar mammut serijo iz ikee. sem zadovoljna. fajn se kombinira.

clock-img

30.07.2009, 21:42

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Jaz imam problemček, ker sem  v otroško sobo- takrat še ni bila otroška soba postavila na eno stran velke garderobne omare. In te garderobne omare rabim imeti tam, ker drugam jih ne morem postaviti. So pa klasične cela lesena vrata. Sedaj pa bi rada notri dala dve postelji, pa jo s kakimi dodatki pootročila, in nekako bi rada zakamuflirala te omare- da niso opazne- ne ve ali bi dala kako zavezo čez ali kaj. Ne vem, ali pisalno mizo že kar dam v sobo ali ne. Ta velka punca naj bi šla drugo jesen že v šolo. 

clock-img

30.07.2009, 21:48

clock-img

Anonimen

Kaj pa če bi na omaro nalepila kake te velike nalepke in naredila eno zgodbico iz njih? Al pa če fronte zamenjaš za kake enobarvne (brez da se vidi struktura lesa), al pa vsaka fronta v drugi pastelni barvi pa kake odštekane ročaje gor, npr. malo večje pa vsakega drugačnega. Pisalno mizo bi pa jaz če ne že dala not pa vsaj kupila in jo nekje shranila ... da ne bo drugo leto problem, ko se mize, ki paše k ostali sobici ne bo več dobilo user posted image ... ti kar zavidam, ko na novo opremljaš sobo ... to je tolk fino počet, sploh ko pri otroški sobi res lahko pustiš domišljiji svojo pot.

clock-img

30.07.2009, 21:51

clock-img

Anonimen

clock-img

30.07.2009, 22:34

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Otika, a to misliš da kupim nova vrata za omare, oz. kako naj to izvedem. Je pa tako, da ne opremljam čisto na novo sobe. Omare so že, in eno posteljo že imam. Ampak posteljo lahko tudi kar ven vržem, pa kupim nove. Ne vem niti ali naj bi imela dve postelji ali pograd.  Soba je velika 4x4metre. Ampak pomojem malo bedno postavljena.
Ko stopim v sobo imam na desni strani to ta velko omaro na levi strani pa kar velko okno )pribl. 2 m.
In občutek imam da ne bom mogla kaj preveč čarati.
Dobrodošla vsa mnenja.

clock-img

30.07.2009, 22:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Spark
Otika, a to misliš da kupim nova vrata za omare, oz. kako naj to izvedem.

Ja kupiš samo nove fronte istih dimenzij kot so zdajšnje, samo pač take, da bo omara čim bolj zgledala kot stena, da bo čim manj opazna.
Pa lahko pripopaš slikico in mere sobice pa kaj naj bi vse not bilo, pa ti bomo pomagale z idejami.

clock-img

31.07.2009, 17:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi smo v isti situaciji in bomo staro klasično omaro dali ven ter vgradili vgradno 130x240 cm od acrona (roza- bela ali roza-špegu)500 evrov, nato pograd s klasično pis. mizo spodaj ter ob strani pograda še visoka ozka omara-enokrilna s spodaj 3-mi predali.Vse razen acrona je alples planet roza-bukev v vrednosti 1000 evrov brez jogija.Sobo dekoriraš s kakim disney lustrom pa kljukicami za plašč in torbo..zavese v stilu ter kakšno otroško risbo v steklu daš na zid.Pa na tepih ne pozabit.Naj omenim da v primeru nove sestrice ali bratca odstranimo mizo izpod pograda ob drugo steno in pod pograd postaviš posteljo dolžine 190cm, kar pa ti rabiš za ta mlajšo.Upam da sem kaj pomagala.Dimezije naše sobe so 2,5mx4m

clock-img

01.08.2009, 23:29

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Hvala vam punce. Moram uzeti meter v roke in vse pomeriti in poslikati. Pa vas bom še naprej sekirala. 

clock-img

03.08.2009, 10:09

clock-img

dps1

pencil-img

229

tudi mi imamo mammut iz ikee. še kake 2 leti pa bo treba menjat za bolj "odraslo" sobico. 

clock-img

06.08.2009, 08:39

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mammut je luškan ampak ne more rasti z otrokom. Rabiš ga le nekaj let, potem postane pohištvo premajhno.

clock-img

06.08.2009, 08:50

clock-img

Anonimen

Mammut res ne raste skupaj z otročkom, sam ni pa tolk draga, da če že imate vgradne omae, da si nebi mogli naprimer za 2-3 leta mammutove postelje, nočne omarice in stolčkov omislit ... no saj pomoje ... no mi smo pa vzeli Leksvik sobico, ta bo pa za doooolgo ... samo posteljo ji bomo dokupili pa dodatke zamenjali oz. si jih bo sama izbrala user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 6.8.2009 8:51:31 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem