cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroške božične cerkvene pesmice

clock-img

16.12.2007, 22:44

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ko sem bila otrok, sem jih poznala skoraj vse, pol so me pa prevzele bolj odrasle, na otroške sem pa kar mal pozabila ... zdaj imam pa doma malčka, kateremu bi rada predstavila božične pesmi, pa mozgam, katere so tiste otroške, z ne preveč zahtevnim besedilom. Danes sem mu za lahko noč zapela "Poslušajte vsi ljudje" pa "Kje bili ste tiste dni", "Tam stoji pa hlevček", pol se jih pa kar nisem spomnila več ... user posted image . Kakšni predlogi?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

17.12.2007, 00:10

clock-img

Anonimen

• Želimo vam srečen božič
  • Sveta noč
  • Poslušajte vsi ljudje
  • Glej zvezdice božje
  • ...

Napišem še kaj, ko se spomnim.user posted image

clock-img

17.12.2007, 10:54

clock-img

janchy

pencil-img

25

Obstaja cela pesmarica s takimi pesmimi - Snežinke, bele zvezdice. In zraven je izdana tudi avdio kaseta (če pesmi slučajno ne poznaš). Sama sem pa tudi pomislila na te, ki jih je napisala aspirinčica, vse ostale so že precej težke, če ne zaradi melodije, pa zaradi besedila.

To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem