cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otok krk - omišalj

clock-img

19.02.2008, 22:39

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Pozdravljeni z partnerjem se počasi odločava za dopust seveda če nam bo uspelo in sva našla v katalogu relaxa en dokaj na pogled ok apartma v tem kraju, sedaj pa me zanima kakšne imate kaj izkušnje s tem krajem?

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

19.02.2008, 23:04

clock-img

Anonimen

Jaz ne poznam, sem samo nastudirala cel zemljevid Krka. Ce ti je kaj v pomoc zemljevid:

user posted image

Google ne najde nic pametnega v zvezi s Krkom. Namrec, Pag oz. Novalja ima enih 5 spletnih strani z opisi,, predstavitvami, plazami, tu pa komaj kaj najdes user posted image

http://www.adriagate.com/hr/hrvatska-mjesto/Omisalj_otok-Krk.aspx

clock-img

19.02.2008, 23:19

clock-img

nevica

pencil-img

47

Omišalj je kraj kjer sem bila precej razočarana tako glede plaže kot tudi glede kraja samega(nič se ni dogajalo).Vem da sploh nisem imela občutka,da sem na morju.To je bilo pred desetimi leti.Mogoče se je do danes kaj spremenilo.Vendar močno dvomim.Družinski prijatelji so tam letovali lani in  niso bili kaj prida navdušeni.
Sama se tja prav gotovo ne bi vrnila.

clock-img

19.02.2008, 23:25

clock-img

metkica1

pencil-img

945

IZVIRNO SPOROČILO: nevica

Omišalj je kraj kjer sem bila precej razočarana tako glede plaže kot tudi glede kraja samega(nič se ni dogajalo).Vem da sploh nisem imela občutka,da sem na morju.To je bilo pred desetimi leti.Mogoče se je do danes kaj spremenilo.Vendar močno dvomim.Družinski prijatelji so tam letovali lani in  niso bili kaj prida navdušeni.
Sama se tja prav gotovo ne bi vrnila.

Se podpišem.
Vsekakor je boljši Punat ali Baška, čeprav tu je gužva in ni sence za otročke.
Punat user posted image

clock-img

19.02.2008, 23:26

clock-img

Anonimen

Ne bi sla tja na dopust....se na vikend ne.

clock-img

19.02.2008, 23:42

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Otok Krk dobro poznam saj smo tam letovali skoraj vsako leto. Omišalj je precej miren. Osebno nam je bil najbolj všeč kraj Njivice. Z majhnim otročkom je tam najleše - lepa plaža, tik ob plaži senčka pod drevesi. Je pa res da zna biti gneča. Predlagam Njivice.

clock-img

19.02.2008, 23:45

clock-img

Anonimen

Meni je full grozno, ko s plaze vidis tiste velike sode za nafto (kako se jim ze receuser posted image ) na Rijeki. Ne vem, ne bi imela apetita za kopanje.

clock-img

20.02.2008, 05:50

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Mi smo bli 2 leti nazaj na Krku (Linardiči)... Sicer apartma zakon... Plaža pa user posted image . Tko, da smo se pol hodil kopat v Baško... in še dons pravm, da mi je BAŠKA zakon, je pa res, da ljudi je pa res blo "nalo morje".

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

20.02.2008, 05:53

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: nevica
Vsekakor je boljši Punat ali Baška, čeprav tu je gužva in ni sence za otročke.
Punat user posted image

Se strinjam.

Baška user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

20.02.2008, 08:01

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

V Omišalju sem bila,apartma od firme je bil zakon samo se več tja ne bi vrnila živi dolgčas,plaže za nič pa povrh vsega so nas vse po vrsti meduze oplazile.Tkole,da ti tega kraja resnično ne priporočam.

lpuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

20.02.2008, 22:19

clock-img

Anonimen

A pol so Njivice najbolj fajn za otroke? Je senca? Kaj pa neobljudene plaze (zarad psa, ki ni ljubitelj kricanja otrok) user posted image

clock-img

20.02.2008, 22:39

clock-img

malika

pencil-img

3199

meni je pa Omišalj kot kraj všeč. Ok razgled je res katarstofa na tiste kontejnerje, ampak kako lepo pa se ponoči vidi Rijeka. Morje lučk!  Plaža je tudi bolj tako, pa samo mestece je narejeno v hrib, tako da kar pešačiš. Dogaja se res nič, ampak za mlado družino z otroki se mi to zdi fino, ker ni razgrajanja. Imajo pač tisti dve gostilnici (priporočam Olikvo), pa sladoledarja, hotelček, marino in to je to. Če ti je panika, pa so itak ostala mesta blizu.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem