cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ostala bom brezposelna oseba

clock-img

23.12.2005, 19:30

clock-img

lol

pencil-img

533

Ker mi podjetje ne more omogočiti,da bi delala samo v dopoldanski izmeni sem primorana dati odpoved.Verjetno jim bo lažje brez mene,kot pa da bi bila tam samo dopoldne.Pa tak zakon.user posted image

clock-img

23.12.2005, 19:54

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja zakaj točno boš dala odpoved? 

clock-img

23.12.2005, 19:56

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Zakaj pa ne moreš popoldan? Marsikdo bi ubijal za to da bi službo sploh dobil. Nimaš varstva za otroka?

clock-img

23.12.2005, 21:03

clock-img

lol

pencil-img

533

Odpoved bom dala zato,ker nimam varstva za otroka(imam dva),mož pa gre v tujino za 11 mesecev in bom ostala 11 mesecev sama z otrokoma.Varstva za njiju nimam,če pa si bom omislila varuško bo pa ta tolk draga kokr če bi jest doma ostala.

clock-img

23.12.2005, 21:16

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kaj pa dvoizmenski vrtec?A se čisto nič ne da zmenit v podjetju?A nimajo nobene uvidevnosti?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

24.12.2005, 00:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

A boš vseskozi delala popoldan, ali na izmene? Če nimate dvoizmenskega vrtca, pa poskusi (če lahko seveda) s starši in kolegicami "flikat".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem