cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

osebje v kc lj

clock-img

02.10.2008, 14:32

clock-img

misk2

pencil-img

293

zanima me kaksi so vasi vtisi med.sester v klinicnem centru?

clock-img

02.10.2008, 14:51

clock-img

sončki

pencil-img

168

odvisno kje

Moji Sončki

clock-img

02.10.2008, 15:02

clock-img

misk2

pencil-img

293

slisala sm da v klinicnem centru delajo abrazije( oz. ciscenje po ss) in da so sestre kr prijazne...upam pa da mi nikoli ne bo potrebno tega izvedeti...

clock-img

02.10.2008, 15:04

clock-img

sončki

pencil-img

168

ja so prijazne

Moji Sončki

clock-img

02.10.2008, 15:11

clock-img

Anonimen

Prijaznost medicinskih sester je odvisna od osebe in od dneva. Zapomni si- le ljudje so. Ne morejo bit vse prijazne, pa tud ne vse neprijazne.

clock-img

02.10.2008, 15:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.10.2008, 15:25

clock-img

misk2

pencil-img

293

sej si ne ustvarjam mnjenja o njih...ker je vsaka sestra oseba zase...nikoli niso vsi isti... zanimalo me je samo to...ce so res bavbav kokr se govori....( sicer sm pa slisala ze kasno lepo besedo o njih)

clock-img

02.10.2008, 15:27

clock-img

sončki

pencil-img

168

v kc na gineko  2 nadstropje so vse prijazne 

Moji Sončki

clock-img

02.10.2008, 15:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.10.2008, 16:05

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Do mene so bile prijazne in tudi sočutje so pokazale (meni se je zdelo ravno prav, ne preveč vsiljivo).

clock-img

02.10.2008, 20:11

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: sončki

v kc na gineko  2 nadstropje so vse prijazne 

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

02.10.2008, 22:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V primeru abrazije ipd. so zelo sočutne in prijazne. Jaz imam dobre izkušnje.

clock-img

03.10.2008, 00:31

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Tudi jaz sem imela še kar dobre izkušnje ko sem imela v KC abrazijo, tam sem morala prenočiti zaradi krvavitve.
Sicer pa moram priznati, da takrat ko sem bila jaz tam, 09-2007 je kar vladala zmeda, ker je bilo izredno veliko pacientk, tko da mi je osebje na momente izgledalo precej izgubljeno. Tudi ni mi bilo všeč ko so naju dve peljeli do operacijske, jaz sem bila druga na vrsti in sem revež na hodniku na postelji vsa objokana čakala in poslušala kaj so tisti pred mano delali in še pred mano je ena sestra ven nosila krvave stvari, tko da to mi takrat tut najmanj ni pasalo, posledično ko sem prišla jaz za njo na vrsto sem se tresla k šiba.Res je bilo grozno, lahko bi malček lepše vse skupaj izpeljali no, ampak kaj čmo.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.10.2008 0:32:41 >

clock-img

03.10.2008, 08:58

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Se strinjam z vsemi, do mene so ble tudi ful prijazne. Ko sem šla proti operacijski, me je ena sestra ful tolažila. Je pa res, da sem bila prva in kakor opisuje Polynesia, je tud una za mano vse slišala. To je edina pripomba, drugače pa vse pohvale. Ker sem jokala na oper. mizi, me je en dohtor za roko držal, pa rekel da naj neham razmišljat o tem, pa pobožal me je po obrazu, kar se mi je zdelo res zelo prijazno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem