cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

orgazem

clock-img

26.08.2006, 20:59

clock-img

Anonimen

kako ženska sploh čuti ,da je doživela orgazem..sem še precej mlada in me to res zanima..
ker pač moškemu pride,kaj pa punci??kako doživljate orgazem?

clock-img

26.08.2006, 21:08

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Je spet komu dolg čas???user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

26.08.2006, 21:13

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

se men tud zdi. a se še nisi nikol samozadovoljevala ali kaj? 

clock-img

26.08.2006, 21:31

clock-img

Rosada

pencil-img

73

Jaz orgazem doživim kot nekaj kar mi je všeč.Ko doživim orgazam me trese.Po celom telesu.Lepo je.Tudi možu je všeč.

clock-img

26.08.2006, 22:06

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

user posted image user posted image  BOLANA SI!!!!!user posted image  nikol se nisi sama obdelala ali kaj????user posted image

clock-img

26.08.2006, 22:49

clock-img

lu155

pencil-img

285

pa saj je rekla...da je še MLADA!user posted image

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

27.08.2006, 08:31

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Orgazem pri sexu je isti kot pri samozadovoljevanju.

clock-img

27.08.2006, 13:49

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

smrka ne moreš rečt isti. lahko pa rečeš enak ali podoben. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali se ti samozadovoljuješ tako da seksaš??user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2006, 22:15

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Joj dober da si me opozorila KIRA, orgazem ni isti, ampak enak user posted image user posted image user posted image A je zdej ureduuser posted image

clock-img

28.08.2006, 08:11

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Je spet komu dolg čas???user posted image

Ja valda.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.08.2006, 08:12

clock-img

Anonimen

joj kok ste jo napadle revo..men tut pri samozadovoljevanju ni nikol pršlo. a sem zato čudna??!! se nism znala al kaj js vem...prvič mi je pršlo šele s sedanjim možem pri ene 22setih. pa tut ne nikol pri seksu ampak samo pri ročni obdelavi. sama nism nikol tolk časa vztrajala oz k seje začel nei čudnga dogajat sem odnehala k sem ne vem mislna da me boli??!!

clock-img

28.08.2006, 08:23

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ja smrka, v redu. se mi je že čudn zdel, kako ti hendlaš partnerjevaga tiča, pa d aon nič ne ve za to..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti anonimna - noben je ni napadu. men se zdi, da je to bolj en dedc vprašu, ki nima pojma o ženskah, zato sem tako napisala. jest sem jo čist resno vprašala. ker ena normalna ženska pa že mora vedet kaj ji je všeč in kako se njeno telo odzove na to, čeglih je mlada.

ne vem, vprašanje je že tako čudno zastavljeno, da mislim da je vse skup ena natega. če je blo mišljeno resno, bi ga blo treba mal drgač formulirat. pa ne se skrivat za vsako figo za anonimkami, prosim. ljudje sam pomislijo na kake zafrkancije pri tem (tud jaz).

clock-img

28.08.2006, 15:44

clock-img

Anonimen

Ne vem, zakaj ste jo tako napadle, saj le vprašala za nasvet. Prvič lahko nima izkušenj, pa ne ve, kako to izgleda, drugič jih pa lahko že ima in če orgazma še ni doživela, tudi ne ve, kako izgleda. Ni ne prva ne zadnja, ki ga še ni. Pa tudi pri vas, ki se tako posmehujete in frise pokate, se je za vprašat, ali ste takoj po prvih izkušnjah doživele naslado?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem